vahidkar20 5 ارسال شده در مرداد 89 با عرض سلام خدمت دوستان از این به بعد منتظر قالب و امکانات فارسی شده توسط من باشین بالا خره درس و کار یکم خلوت تر شد و وقت من آزاد تر واسه فعالیت در وب واسه امروز هم یه قالب دو زبانه آماده کردم. و یکم واسه زبان فارسی بهینش کردم. قالب زیبایی هست. این قالب در 2 نسخه ارائه شده. طبیعاتا نسخه ای که من قرار میدم نسخه رایگان اون هست. این یه عکس از قالب. نسخه رایگان اون 18 موقعیت قرار گیری ماژول داره. امکانات و موقعیت های جالبی هستند. لینک دمو ( نسخه حرفه ای ) : http://demo.joomlashine.com/joomla-templates/jsn_epic/j15/index.php اینم یه اسکرین شات که بهینه شده هستش: این هم موقعیت های قالب: فقط من تو بهینه سازی از فونت های فارسی استفاده کردم. فونت های تیتر و یکان. البته نگران نباشین اگر سیستمی این فونت ها را نداشته باشه قالب به هم نمیریزه و فونت تاهوما لود میشه. این هم لینک دانلود از سرور جومینا: لینک دانلود به دلیل قرار گرفتن قالب در سایت جومینا حذف شد**** جناب وحید به دلیل فعالیت خوب برای شما دعوت نامه صادر شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AMIR-T 0 ارسال شده در شهریور 89 یا من کوورم که سه بار قسمت قالبای سایتو گشتم این قالبو پیدا نکردم. یا اینکه ..... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 89 سلام دوست عزیز دور از جون شما کور نیستید حتما دقت نفرموده اید http://joomina.ir/component/k2/item/129-jsn_epic_template.html لینک قالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
habibamol 0 ارسال شده در بهمن 89 سلام دوست عزیز Illegal key characters in global data یعنی چی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در بهمن 89 سلام اینم لینک قالب :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahmoud554 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام و احترام من این قالب رو سایتمون دارم ولی مدتی است با IE مشکل پیدا کرده است و با اون نصف و نیمه باز می شود ولی با mozila و opera و غیره مشکلی ندارد لطفا طریقه حل این مشکل را بگوید با تشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در اسفند 90 سلام اگه قبلا مشكل نداشته به نظر نميرسه از قالب باشه.ببينيد چه افزونه اي جديدا استفاده ميكنيد كه اين مشكل رو به وجود آورده. نشونه اش به اين صورته كه بررسي كنيد تا كدوم موقعيت سالم لود ميشه و جايي كه ديگه لود نميشه احتمالا افزونه اي در اون موقعيت كار رو خراب كرده سوالي بود در خدمتم-بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahmoud554 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام اگه قبلا مشكل نداشته به نظر نميرسه از قالب باشه.ببينيد چه افزونه اي جديدا استفاده ميكنيد كه اين مشكل رو به وجود آورده. نشونه اش به اين صورته كه بررسي كنيد تا كدوم موقعيت سالم لود ميشه و جايي كه ديگه لود نميشه احتمالا افزونه اي در اون موقعيت كار رو خراب كرده سوالي بود در خدمتم-بدرود با تشکر از جواب شما من تازگی هیچ گونه ماژولی را نصب نکرده ام و در جستجویی که در اینترنت انجام دادم ظاهرا این قالب چنین مشکلی با IE دارد و در یک سایت برنامه ای برای اون نوشته بودند که من جرات نکردم آن را در سایت بگزارم در زیر می آورم بدون شک شما از مشکلات فراوان اینترنت اکسپلورر مطلع هستید، آخرین نسخه (8) آن که گفته میشد بدون هیچ مشکلی هست، دارای مشکلاتی میباشد که البته کمتر از نسخههای پیشین است. در این نسخه با استفاده از توانایی Compatibility View سعی کردهاند تا مشکلات را به حداقل برسانند. بطور مثال یک وبسایت در نسخه 8 با مشکلاتی روبرو هست، کاربر با استفاده از این توانایی میتواند وبسایت را در نسخه های قدیمی و بدون هیچ مشکلی مشاهده کند. اما نمیتوان از همه کاربران خواست تا از این توانایی استفاده کنند! علاوه بر آن بسیاری از کاربران نمیدانند که باید از این قسمت استفاده کنند تا وبسایت را بدرستی مشاهده کنند! بدین منظور در صورت حضور چنین مشکلی در قالب سایت خود نیازی نیست قالب را بطور کامل با نسخه جدید سازگار کنید، تنها کافیست از کد زیر استفاده کنید تا شما بجای کاربر سایت بر روی گزینه مربوطه کلیک کنید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در اسفند 90 من قالب رو با ie تست كردم مشكلي نداشت. لطفادمو بذاريد تابررسي بشه استفاده از سپاس و دادن اعتبار خيلي خوبه ! :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahmoud554 0 ارسال شده در اسفند 90 mrgh عزیر با تشکر از جوابهای جنابعالی در مورد برنامه ای که در پیغام قبلی نوشته بودم نظرت را بگو؟؟ ضمنا سایتی که من دارم آدرسش www.golf-lor.ir است می توانی بروی و چک کنی؟؟ با تشکر از صبر و حوصله جنابعالی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من نصبش کردم اما نمی تونم موقعیت هارا تعریف کنم یکسری از ماژول هارا هم پاک کردم از دوستان کسی هست برام درستش کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
makhmalkhan 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام.دوستان چرا دوتا لینکی که هست واسه دانلود کار نمیکنه ؟ دوستان 2 تا لینک قبلو بیخیال بشن.اینم لینکی که کار میکنه واسه این قالب http://www.joomina.ir/joomla-extension/website-template/rtl-template/48-jsnepictemplate.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rambler 0 ارسال شده در آذر 91 با سلام وعرض ادب. اگه امکانش هست پسوند کلاس ماژول ها را هم بگویید.ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام چه پسوندی؟ شخص معرفی کننده هیچ حرفی از پسوند نزده پس حتما پسوندی نداره ولی خودتون می تونید اضافه کنید در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rambler 0 ارسال شده در آذر 91 سلام چه پسوندی؟ شخص معرفی کننده هیچ حرفی از پسوند نزده پس حتما پسوندی نداره ولی خودتون می تونید اضافه کنید در پناه ایزد با سلام. منظورم اینه که من میخوام برای ماژول هام مثل (اسکرین شات) که فریم دارند ،فریم بزرام.پسوندی که باید وارد کنم چیه؟ با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آذر 91 با سلام در پست اول صحبتی از کلاس ماژول نشده پس احتمالا نداره... شما برید به منو تون ببینید برای اون کلاس ماژولش رو چیزی قرار دادید اگر بله پاک کنید و ذخیره کنید. موفق باشید 1 واکنش ها : rambler نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر