msn0098 11 ارسال شده در مهر 90 سلام من تو سایت هر لینکی رو که کلیک میکنم یک صفحه سفید و خالی از محتوا باز میشه در ضمن کامپوننت مدیریت هاست رو نصب کرده بودم که پس از مدتی این اتفاق افتاد اما حذفش کردم ولی هیچ تغییری نکرد لطفا کمک کنید www.main.Arshian.net نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 سلام و درود از سئو خود جوملا یا الحاقات سئو بهره می برید؟ الحاق جدید نصب نکردید که بعد از اون این مشکل پیش بیاد؟ الحاقی رو حذف یا غیر فعال نکردید؟ (مخصوصا پلاگینها...) با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msn0098 11 ارسال شده در مهر 90 سلام و درود از سئو خود جوملا یا الحاقات سئو بهره می برید؟ الحاق جدید نصب نکردید که بعد از اون این مشکل پیش بیاد؟ الحاقی رو حذف یا غیر فعال نکردید؟ (مخصوصا پلاگینها...) با آرزوی موفقیت گفتم که از خود سایت جومینا مدیریت هاست رو نصب کردم اگه میتونید پسورد سایت رو به شما بدم سایت من نیست بلکه من مسئول فنیش هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام ارور شما مربوط به افزونه فوکا گالری هستش Phoca Gallery Error - Phoca Gallery is not installed on your system تو تمام صفحات میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msn0098 11 ارسال شده در مهر 90 سلام ارور شما مربوط به افزونه فوکا گالری هستش Phoca Gallery Error - Phoca Gallery is not installed on your system تو تمام صفحات میاد من اون کامپوننت هایی که نیاز نداشتم حذف کردم شد این دوباره فوکا رو نصب کردم اما هنوز همون ارور رو میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msn0098 11 ارسال شده در آبان 90 هیچکی نمیخواد جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ این نامردیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آبان 90 هیچکی نمیخواد جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ این نامردیه دوست عزیز اینجا کسی به دیگری بدهی نداره! در نحوه ی برخوردتون دقت کنید. احتمالا پلاگین فوکا گالری حذف نشده، بعد از حذف فوکا گالری پلاگین رو هم بصورت دستی حذف کنید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیزم اگه سئوال شما رو ببینه و جوابی بدونه حتما جواب میده هر روز کلی سئوال تو انجمن مطرح میشه ممکن سئوال شما دیده نشده الان که من دیدم اصلا سایت بالا نمیاد شما تو جداول دیتابیس و پوشه های هاست و ... ببین هیچ اثری از این افزونه نمونده باشه شاید درست و کامل پاک نشده یه بار جوملا رو تو هاستت اکسترکت کن و پوشه اینستالیشن رو حذف کن اگه بازم درست نشد آخرین بک آپ رو ریستور کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر