saeed_k23 0 ارسال شده در مهر 90 سلام..سایتم بعد از مدتی یکدفعه بالا نمیاد و پیغام index of رو میزنه..در حالی که تا امروز درست بود!! چکار باید بکنم؟ مرسی http://www.kheiryehevaz.com/ saeed_k23@yahoo.com لطفا راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مهر 90 شما کاری کردید یا چیزی رو حذف کردید چون روت سایت شما قابل مشاهده است ! اگر بک اپ دارید برگردونید و اگر نه یک بار نسخه جوملایی که نصب کردید برروی هاست اکسترکت کنید و بدون اینکه نصب کنید پوشه اینستال رو حذف کنید ! منتظر راهنمایی دیگر دوستان هم باشید ! تاپیک شما با اصلاح عنوان به انجمن مشکلات عمومی منتقل خواهد شد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeed_k23 0 ارسال شده در مهر 90 مشکلی تو مطالبش پیش نمیاد؟..من کاریش نکردم.چون سایت دست من نبوده.ه-ک نشده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مهر 90 با اکسترکت کردن جوملا برو هاست مشکلی برای سایت پیش نخواهد امد و فقط فایل های حذف شده بازگردانی میشود ! البته بد نیست از همین جوملا هم یک بک اپ بگیرید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeed_k23 0 ارسال شده در مهر 90 الان رفتم تو سایت فایل configuration.php-dist وجود داره.درحالی که هنگام نصب عوضش کرده بودم. اگه فایل configuration.php-dist جدید نصب کنم حل نمیشه؟ مشکل حل نشد بدتر شد..میگه Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL چکار کنم؟!!!!چکارش کنم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 90 با سلام دوست عزیز configuration.php-dist رو به configuration.php تغییر نام بدین و اطلاعات رو در فایل جدید وارد کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeed_k23 0 ارسال شده در مهر 90 بازم نشد.دوباره به سابت برید پیغام جدید می بینیدبا اکسترکت مشکل حل نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeed_k23 0 ارسال شده در مهر 90 لطفا کمک کنید خیلی مشکل بزرگیه برام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا اسپم نکنید و منتظر راهنمایی دوستان باشید! ابتدا مطمئن می شدید که ادیمن سرور تغییراتی در سرور اعمال نکرده یا در حال اعمال نبوده... ! حالا همانطور که دوستان اشاره کردند: 1. دریافت آخرین نسخه از سری جوملا 1.5 (ترجیحا تیم مامبولرن) و آپلود در هاست در دایرکتوری که پک فعلی جوملا رو آپلود کردید و فقط اسکترکت (نصب نکنید) و بعد از اکسترکت پوشه installation رو حذف کنید... 2. اگر فایل configuration.php رو حذف کردید و حالا فایل configuration.php-dist رو تغییر نام دادید به configuration.php باید اطلاعاتتون رو از قبلی اطلاعات دیتابیس و ... در این فایل بدرستی وارد کنید... 3. در حال حاضر هم که خطای دیتابیس دارید... 4. محتویات پوشه tmp رو به غیر از فایل index.html حذف کنید در دیتابیس هم کاری انجام دادید !؟ محتویات تیبل jos_session رو خالی کنید. (دقت داشته باشید که فقط خالی کنید یعنی خود تیبل رو یه وقت حذف نکنید) تمامی جداولتون رو هم در دیتابیس repair کنید... قبل از کار بک آپ فراموش نشه مخصوصا از دیتابیس باز اگر دقیقا بفرمائید چه کارهایی کردید بهتر می شه راهنمایی کرد... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeed_k23 0 ارسال شده در مهر 90 من خیلی مبتدی هستم. امکانش هست این کار رو برام انجام بدید.آخه من اصلا نفهمیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 در صورت امکان اطلاعات کنترل پنل هاست + کنترل پنل ادمین + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید... (در اولین فرصت بررسی می کنم) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeed_k23 0 ارسال شده در مهر 90 چه جوری repair کنم و محتویاتش رو خالی کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 قبلا در انجمن نحوه کار توضیح داده شده... با کمی جستجو پیداش می کنید ( repaire رو توسط جستجو پیشرفته سرچ کنید) در ضمن موارد دیگر رو هم که عرض کردم در نظر داشته باشید... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeed_k23 0 ارسال شده در مهر 90 من sesion رو repair کزدم ولی نشد..جتی empty هم کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 با سلام موارد دیگر رو هم انجام دادید!؟ پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام مشکل از هاست شماست با ادمین سرورتون تماس گرفتید؟ چه پاسخی دادند؟ این رو هم ببینید http://forum.joomla.org/viewtopic.php?t=283706 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeed_k23 0 ارسال شده در مهر 90 آره جل نشد.براتون پیام دادم.اگه امکانش هست بررسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید بندره 4 ارسال شده در مهر 90 سلام . احتمالا پیشوند جداول پایگاه داده رو تغییر دادید که این مشکل پیش اومده ! آیا شما کامپوننت dbadmin رو نصب کردید ؟ اگه آره هر نامی که واسه پیشوند جداول پایگاه داده در کامپوننت dbadmin وارد کرده اید رو باید در فایل configuration.php جایگزین کنید . واسه اینکار عبارت زیر را پیدا کنید var $dbprefix = 'jos_'; و با پیشوند جدید که انتخاب کرده اید جایگزین کنید . مثلا var $dbprefix = 'joomla_'; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeed_k23 0 ارسال شده در مهر 90 نه من هیچ تغییری ندادم تو اسم دیتا بیس کمپوننتی که گفتین هم نصب نکردم به هاست بگم چه مشکلی داشته که برام درست کنه؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 به هاست بگم چه مشکلی داشته که برام درست کنه؟ با ادمین سرورتون تماس بگیرید و مشکل رو گزارش کنید ببینید تغییری یا انتقالی تو سرور ندادن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeed_k23 0 ارسال شده در مهر 90 متاسفانه مشکل حل نشد.کسی نمی تونه کمکم کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeed_k23 0 ارسال شده در آبان 90 من چه جوری سایت رو درست کتم؟ چه جوری دیتا بیس رو منتقل کنم به یک دیتا بیس دیگه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز آموزش انتقال تو سایت جومینا هست http://www.joomina.ir/%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D9%84%D9%88%DA%A9%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیز اگر هاست شما لینوکسه باید بگم که متاسفانه تعداد زیادی از دیتا سنتر های لینوکسی که ایران استفاده میکنه و به کاربرانش میده با مشکل مواجه شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeed_k23 0 ارسال شده در آبان 90 من تا فردا باید این سایت رو درستش کنم.کسی نمی تونه کمکم کنه؟حل شد ولی بخش مدیریت باز نمیشه! این و کجای دلم بذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر