yazditabar 2 ارسال شده در مهر 90 سلام، لطفا سایت زیر رو ببینین، http://www.grimshaw-architects.com/base.php?size=720&in_projectid از چه افزونه هایی میشه استفاده کرد تا همچون افکت هایی رو داشت؟ -مثلا بخش گالری ، درباره ما و ... رو به این صورت درآورد- ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
itndownload 0 ارسال شده در مهر 90 برادر من این سایت با فلش برنامه نویسی شده که برای ایجا د چنین سایتی باید هزینه بالایی بپردازید. من برنامه نویس هستم بهم پیام خصوصی بده تا در موردش بحث کنیم. چون این سایت هیچ ربطی به جوملا نداره. اینم از این نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیزم این سایت که کلا فلش هستش ربطی به جوملا نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazditabar 2 ارسال شده در مهر 90 آگاهی دارم! - بعضی از ماژول های جوملا هستن که از ajax و .... استفاده می کنن و با استفاده از اونا میشه ظاهر متفاوت و شیکی رو ایجاد کرد از این لحاظ گفتم تا اگه کسی افزونه خاصی رو میشناسه معرفی کنه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 سلام همچین چیزی رو نمیشه با جوملا درست کرد! و فقط ماژول های اسلایدر یا گالری تصاویر رو میتونید پیدا کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tnt6667 1 ارسال شده در مهر 90 درود اینو اگر بخواید بجز فلش بسازید هم می شه مثلا html .flash ,q نمونه کار ما kogpc.ir اگر مایل بودید برای همکاری پ.خ بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر