ahmad19 0 ارسال شده در مهر 90 سلام دوستان من تو یه قالبی که طراحی کردم از ماژول نمایش خطی تصاویر جوملا به همراه پلاگین تب ساز استفاده کردم ولی وقتی ماژول رو فعال می کنی دیگه مطالب تو تب های خودشون نمایش داده نمی شن و می یان زیر هم کسی تا به حال این مشکل رو داشته ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام معمولا تب ساز با بعضی از ماژول ها مشکل داره می تونید از یه تب ساز دیگه استفاده کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad19 0 ارسال شده در مهر 90 الان به این نتیجه رسیدم مشکل از ماژوله چون وقتی فعال می شه همه خاصیت های ماژول های دیگه رو از کار می ندازه کسی براش جایگزینی نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام احتمالا دلیلش مشکل همیشکی تداخل جی کوئریه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad19 0 ارسال شده در مهر 90 قطعا همینه راه حل؟ قبلا راجع به این موضوع بحث نشده ؟ جناب دفاعی اطلاعات بیشتر بده مثل اینکه قبلا به این مشکل برخوردی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 راستش من که نه همه تقریبا با این مشکل روبرو شدن راه حل دقیقی نداره بعضی وقتا دو تا افزونه اصلا با هم کنار نمیان یه افزونه اقای گنجی معرفی کرده http://forum.joomina.ir/thread-2452-post-13129.html#pid13129 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر