peymanbi 0 ارسال شده در مهر 90 لینک دانلود کامپوننت به همراه دو پلاگین (جهت ارسال لینک دانلود درون مطلب) کامپوننت com_jdowanloads_persian_1.8.2_stable_build_854_j1.5 دانلود تصاویر بخش مدیریت و کاربری jdownloads [align=center] [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tafteh 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام من این کامپوننت رو نصب کردم ، وقتی میخوام برم قسمت مدیریتش این خطا رو میده : Fatal error: Call to a member function getPath() on a non-object in E:\xampp\htdocs\test2\administrator\components\com_jdownloads\admin.jdownloads.php on line 20 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
peymanbi 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام من این کامپوننت رو نصب کردم ، وقتی میخوام برم قسمت مدیریتش این خطا رو میده : Fatal error: Call to a member function getPath() on a non-object in E:\xampp\htdocs\test2\administrator\components\com_jdownloads\admin.jdownloads.php on line 20 احتمالا بخ خاطر اینکه تو لوکال نصب کردید جواب نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 91 درود بر شما در لوکال تست نفرمایید xamp نتونسته شی را تشخیص دهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر