sunyboy 0 ارسال شده در مهر 90 با سلام ما سایت مان رو از روی سرور قبلی به سرور جدید منتقل کردیم ولی مشکلی عجب بوجود امده سایت در مرورگر اینترنت اکسپلویر درست نمایش داده میشه ولی در مرورگرهایی چون فایر فاکس و کروم و غیره بهم میریزه جالب است وقتی دوباره سایت رو به سرور قبلی منتقل کردیم درست شد. فقط روی سرور جدید مشکل دارد و قالب سایت در سرور قبلی مشکلی نداشته و ندارد. حالا میخوام بدونم مشکل از چی میتونه باشه که در سرور جدید این مشکل بوجود امده است خواهشا ما رو راهنمایی کنید. ورژن جوملای ما 1.5 است ادرس سایت ما http://maraghehcommerce.ir ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز سایت اصلا بالا نمی یاد الان سایت شما روی سرور جدید نصبه dns سایت شما که می گه هاست رایگان دارید بماند که خود هاست رایگان شما هم بالا نمی یاد بهر حال در عوض کردن سایت باید dns دامنه هم باید ست بشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunyboy 0 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز سایت اصلا بالا نمی یاد الان سایت شما روی سرور جدید نصبه dns سایت شما که می گه هاست رایگان دارید بماند که خود هاست رایگان شما هم بالا نمی یاد بهر حال در عوض کردن سایت باید dns دامنه هم باید ست بشه موفق باشید حال شما خوبه؟ هاست رایگان چیه؟ هاست ما پولی هست سرور لینوکس هست خودمان سرور داریم سایت هم بالاست و خوب لود میشه مشکلی که قید کردم وجود دارد همین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز این صحبت شما مناسب نیست حال شما خوبه؟ هاست رایگان چیه؟ دوستان انجمن قصد راهنمایی شما رو دارن نه ... در هر صورت... در مرورگر فایرفاکس سی اس اس قالب شما لود نمیشه شما باید دلیل این رو چک کنید اولین مورد اینکه شما باید موارد انتقال رو رعایت کنید و انتقال به صورت کامل انجام بشود مورد دوم شما پلاگین gzip رو غیرفعال کنید شاید هاست شما ساپورت نمیکنه بعد از بررسی ببینید مشکلتون برطرف میشه در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunyboy 0 ارسال شده در مهر 90 خب چرا فقط در اینترنت اکسپلویر درست نمایش داده میشه؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز این مربوط به تتظیمات اچ تی تی اکسس هست برای سئو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز حال شما خوبه؟ هاست رایگان چیه؟ هاست ما پولی هست سرور لینوکس هست خودمان سرور داریم سایت هم بالاست و خوب لود میشه مشکلی که قید کردم وجود دارد همین خیلی ممنون از الطافتون اینکه گفتم هاستتون رایگانه دلیلش خیلی ساده است من در حال جواب به سوال شما دی ان اس یه سایت دیگه رو داشتم چک می کردم و متاسفانه اشتباها به شما جواب داده شد درباره لود نشدن هم سرور همیشه که آپ نیست خب زمانی که من چک کردم دان بود سایت شما بگذریم! ================== من سایت شما رو تو اینترنت اکسپلورر 9 چک کردم توی اون هم مشکل داره لااقل برای من اینجور نشون داد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunyboy 0 ارسال شده در مهر 90 مشکل حل شد mod_gzip را روی سرور فعال کردم حل شد ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر