tnt6667 1 ارسال شده در مهر 90 درود این موضوع می دونم تکراری ولی خیلی سرچ کردم نمی دونم چرا پیداش نکردم مشکلم آقا من ی قالب دارم عدد های لاتین اینو چه طوری می تونم فارسیش کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 90 با سلام این کار به قالب شما ربط مستقیم نداره ! بیشتر به تنظیمات ویندوز میشه / میتونه از فونتت هم باشه . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مهر 90 اگر جستجو کنید پلاگین این کار حتما یافت خواهد شد ! چون قبلا در نت معرفی شده ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tnt6667 1 ارسال شده در مهر 90 شرمنده آقای گنجی سرچ کردم جز توضیحات چیزی دستگیرم نشد زحمت لینک می کشید ؟ ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام میشه قالبت رو بذاری اگه تجاری نیست شاید اعداد با یه فایل جاوا تو قالب تعریف شدن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 این لینک پلاگین فارسی سازی هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر