tnt6667 1 ارسال شده در مهر 90 درود اینو نشستم کلی ردیفش کردم حالا رو هر لینکی کلیک می کنم قالب بهم میریزه یا خطلا 404 میده دوستان زحمت می کشید چک کنید اگر راهنمایی نیاز هست بگید http://www.khzclimbing.ir/portalfa/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 سلام قبلا در این باره بارها بحث شده شما مطالب قبلی در مورد خطای 404 خوندید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tnt6667 1 ارسال شده در مهر 90 آقای مرادی بعد از این همه سال دیگه اینو میدونم هم مطالعه کردم و هم از تجربه های خودمو دوستان استفاده کردم حل نشد گذاشتمش تو انجمن که ببین دوستان و راهنمایی کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasoola 5 ارسال شده در مهر 90 احتمالا از تنظیمات جوملا بهینه سازی رو لینکها رو بله انتخاب کردید که با هاست شما همخوانی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tnt6667 1 ارسال شده در مهر 90 احتمالا از تنظیمات جوملا بهینه سازی رو لینکها رو بله انتخاب کردید که با هاست شما همخوانی نداره درود ممنون از راهنماییتون ولی برای بهینه سازی از هسته استفاده نشده از کامپونت استفاده شدهحل شد مشکل <>کامپونت ارتباط بین مطالب وارٍٍث فعال بود با تشکر از دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز من هم بعضی وقت ها به بعضی مسائل کوچیک دقت نمیکنم و به مشکل برمیخورم منظور من از خوندن این بود که شما دقیق مطالب مورد نظر رو بخونید شاید یک نکته رو فراموش کردید! پس من نگفتم شما خدایی نکرده مبتدی یا اینکه عجول هستی بلکه منظور این بود که با دقت مطالعه بشه در هر صورت در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر