ali. 0 ارسال شده در مهر 90 سلام من قالب فارسی شده dj-agriculture ، که تو لینک http://forum.joomina.ir/showthread.php?tid=1357 هست ولی مشکل داره، رو می خوام چه کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 لطفا بیشتر توضیح بدید چه مشکلی داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 سلام سوال شما واضح نیست اگه منظور شما لینک دانلود هست و میفرمایید که کار نمیکنه من الان تست کردم و لینک به درستی کار میکنه اگه منظورتون چیزه دیگه هست که بفرمایید و توضیح بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali. 0 ارسال شده در مهر 90 مشکل اینه که فارسی نشده، در اصل همون قالب انگلیسی که لینک دانلودش گذاشته شده. من فارسی شو میخوام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مهر 90 میتونید درخواست کنید تا اگر دوستی فرصت داشت و مایل بود براتون فارسی کنه ! برخی از دوستان در این موارد کمک میکنند ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 خب دوست عزیز شما به من هر مشکلی داشتید پ.خ بدهید تا رفع کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز یک سرچ تو انجمن بزن یه تاپیک با همین نام وجود داره که بنده اینو فارسی کرده ام و گذاشته ام:dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali. 0 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز یک سرچ تو انجمن بزن یه تاپیک با همین نام وجود داره که بنده اینو فارسی کرده ام و گذاشته ام:dodgy: دوست عزیز خوب لینکش رو بده! البته کلا ذو تا تاپیک با این اسم بشتر وجود نداره، که یکیش همینه. یکیشم قالبی رو گذاشته که کلی مشکل داره اینم لینکش http://forum.joomina.ir/thread-1357.html?highlight=agriculture که تو اون تاپیکم مشکلاتش رو گفتم ولی کسی جواب نداد!! شما اونو فارسی کردید؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مهر 90 اون لينك اول نه. من گفتم كه ارشيوم را گم كردم نمي دونم اين فارسيه يا نه الان هم جوملا١.٥. ندارم تست كنم. گفتم تست كنيد اگر اين فارسي نيست بگيد ددوباره فارسي كنم. كسي مشكلي نگفت. فكر كردم حتمادرسته ديگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر