novin 2 ارسال شده در مهر 90 سلام من در حال حاضر مشکل دارم کسی میتونه واسم جومولا نصب کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز می تونید با کمی جستجو و استفاده از سایت جومینا لرن آموزش نصب جوملا به صورت گام به گام رو پیدا کرده و خودتون این کار رو انجام بدهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
novin 2 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز می تونید با کمی جستجو و استفاده از سایت جومینا لرن آموزش نصب جوملا به صورت گام به گام رو پیدا کرده و خودتون این کار رو انجام بدهید داداش من بلدم ولی موقعیت ندارم خواهشن کسی میتونه انجام بده بهم بگه خیلی واجبه جبران میکنم ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasoola 5 ارسال شده در مهر 90 پ. خ بدبد نصب کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tnt6667 1 ارسال شده در مهر 90 حل نشد ، پ .خ بدید تا حلش کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مهر 90 شما میتونید از فیلم های آموزشی جومینا لرن استفاده کنید و یا اینکه کتاب آموزش جوملا 1.5 نوشته آقای نوید زراعتی رو دانلود و مطالعه کنید ! برای دانلود کتاب از سایت جوملا فارسی اقدام کنید ! یا اگر هم تمایل دارید دسترسی بدهید تا دوستانی که مایل هستند براتون نصب کنند ! برای طرح مشکلات هم انجمن مناسب را انتخاب کنید ! تاپیک منتقل شد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر