fcmatoo 40 ارسال شده در مهر 90 سلام سايت زير با جوملا ساخته شده است http://salat.irib.ir/ من هم يك قالب شبيه قالب زير مي خواهم كسي مي تواند كمكم كند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام من چنین قالبی تا حالا ندیدم می تونید قالب های منتشر شده در سایت جومینا رو دانلود کرده و تغییرات گرفیکی مورد نظزتون رو در اون ها اعمال کنید راستی این سایت با جوملا کار نشده آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مهر 90 به نظر من كه با جوملا است چون تمام افزونه هايش براي جوملا ست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 سلام اول اینکه این سایت با جوملا کار نشده! شما با چه روشی بدست آوردید که این سایت با جوملاست؟ دوم اینکه این قالب زیبایی و نکته خاصی نداره که شما بخوایید دنبالش بگردید این همه قالب زیبا در سایت جومینا و سایت های دیگه هست شما میتونید از اونها استفاده کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر