mohsen_blid 0 ارسال شده در مهر 90 من دنبال افزونه یا اسلاید شویی هستم که بتونم عکس افراد مشهور رو قرار بدم در کنار هم و مثل رول از کنار هم حرکت کنن و وقتی شخصی روی عکس کلیک میکنه بره تو زندگی نامه طرف نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 شما باید از اسلاید شو های موجود در جوملا استفاده کنید اسلایدر هایی که میتونید برای تصاویر لینک قرار بدید یا اینکه اسلایدر هایی که مطالبی از بخش خاصی رو انتخاب میکنند و تصویر درون مطلب رو نمایش میدن و شما با کلیک برروی تصویر به مطلب مورد نظر انتقال داده میشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen_blid 0 ارسال شده در مهر 90 مرادی جان عزیز من دنبال این نوع میگردم خودم گشتم یکی پیدا کردم ولی میخوام دستم بازتر باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tnt6667 1 ارسال شده در مهر 90 درود شما باید از یک ماژول چندبا استفاده کنید و در کنار هم بزارید البته نیاز به ساختن موقعت داره بعد می تونید به سور اسکرول از این اسلاید شو استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 جناب tnt6667 شما برای قرار دادن افزونه ها باید از آپلود سنتر جومینا(jmdownload.ir) استفاده کنید! این یک قانون هست در انجمن در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر