zoormand 0 ارسال شده در مرداد 89 سلام دوستان مدتی بود که نیازی به عکس در سایت نداشتم به همین دلیل به بخش Media Manager نرفته بودم و همچنین تصویری up نکرده بود ولی حالا که نیازمند شدم متوجه شدم جوملا پوشه های من نشان نمی دهد منظورم پوشه های عکس در فایل images ولی از داخل host که نگاه می کنم عکس ها و پوشه ها موجود است، دوستان کسی تا بحا این مشکل رو داشته ؟من حتی دوبار فایل ها رو up کردم ولی جواب نگرفتم ، کسی نظری نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 89 با سلام پوشه های پیشفرض موجود خود جوملا رو نشون میده ؟ آیا پوشه های که از خود Media Manager ایجاد شده اند رو نشون میده ؟ یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zoormand 0 ارسال شده در مرداد 89 بله پوشه های پیشفرض رو هم نشان نمی ده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در مرداد 89 دوست عزيز سعي كنيد كه اين كامپوننت را از يك جوملاي ديگه جايگزين كامپوننت فعلي كنيد تا مشكل حل شود موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر