kambiz7225 1 ارسال شده در مهر 90 سلام دوستان من یک سایت قدیمی دارم که با جوملا نیست و در یک هاست که سی پنل داره نصب هست. من الان می خوان کل سایت رو پاکش کنم ولی چون جوملا نیست نمی دونم کدوم پوشه ماله سایت هست و کدام پوشه ها مال سی پنل. آیا چیزی مثل فرمت کردن هارد برای سی پنل هست که همه را نابود کنه و فضای مورد استفادم صفر بشه؟ بهترین راه چیه؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 با سلام به صورت دستی می تونید تمامی بانک های اطلاعاتی رو از phpmyadmin حذف کنید و همینطور در روت هاست هم هر چیزی که هست حذف کنید... در cpanel از قسمت Disk Space Usage بررسی کنید که فضای اضافی در کدام قسمت هست و مواردی رو حذف کنید که خودتون اضافه کردید... ولی با توجه به اینکه دقیقا نمی دونید چه چیزهایی اضافه کردید بهترین کار این هست که از ادمین سرورتون بخواهید پنلتون رو از نو در اخیتارتون بزارند (مثل روز اول) با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambiz7225 1 ارسال شده در مهر 90 با سلام به صورت دستی می تونید تمامی بانک های اطلاعاتی رو از phpmyadmin حذف کنید و همینطور در روت هاست هم هر چیزی که هست حذف کنید... در cpanel از قسمت Disk Space Usage بررسی کنید که فضای اضافی در کدام قسمت هست و مواردی رو حذف کنید که خودتون اضافه کردید... ولی با توجه به اینکه دقیقا نمی دونید چه چیزهایی اضافه کردید بهترین کار این هست که از ادمین سرورتون بخواهید پنلتون رو از نو در اخیتارتون بزارند (مثل روز اول) با آرزوی موفقیت خیلی ممنون از راهنمایی من تمام چیز هایی که بود پاک کردم و در Disk Space Usage همه تقریباً صفر شده به جزء قسمت Other Usage که 361 مگه و Files in hidden subdirectories که 0.57 مگ هستش. اینارو باید چه کار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 باید بررسی کنید که چه چیزهایی در هاست آپلود کردید... ولی در کل این کار رو بهتون پیشنهاد می کنم تا خیالتون هم راحت باشه: ولی با توجه به اینکه دقیقا نمی دونید چه چیزهایی اضافه کردید بهترین کار این هست که از ادمین سرورتون بخواهید پنلتون رو از نو در اخیتارتون بزارند (مثل روز اول) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر