00745 0 ارسال شده در مهر 90 سلام دوستان . من وقتی یک مطلب رو وارد می کنم که در صفحه نخست هم دیده بشه این مطلب به صورت دو ستونه است که ستون سمت چپ اون خالیه و همه مطالب توی ستون سمت راست قرار می گیره . اگر بخوام ستون ها رو حذف کنم که مطلب به صورت کلی نشون داده بشه چجوریه مرسی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مهر 90 سلام به جومينا خوش اومدي ز سالم بودن قالب مطمين هستي؟. چون اگر مشكل از تنظيمات جوملا بود هر دو ستون مطلب قرار گرفته مي شد با يه قالب ديگه تست كن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
00745 0 ارسال شده در مهر 90 نه قالب مشکلی نداره چون مطالب دیگه درست کار می کنه و فقط همین یک مورد اینجوری شده و هرچی از مطالب دیگه کپی می گیرم تا تنظیماتش مثل اون ها باشه درست نمیشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام در صورت امکان لینک سایتتون رو قرار بدید مطلب رو از سایت دیگری کپی می کنید؟ آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر