aria89 0 ارسال شده در مهر 90 سلام چطوری میشه سایت جوملایی رو به نحو احسن به یک سایت دینامیکی تبدیل کرد؟ چه امکاناتی باید در سایت ایجاد بشه؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام من منظورتون رو درست متوجه نشدم! جوملا خودش به صورت کامل داینامیکه. آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مهر 90 منظورشون پويا كردم محيط سايت است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در مهر 90 این دیگه بیشترش بستگی به قالب سایتتون داره می تونین از قالبی استفاده کنی که با موقعیت های مناسب و اکستنشن ها مورد نیاز یه صفحه پویا رو براتون نمایش بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مهر 90 سلام ابتدا تعریفی از داینامیک ( پویا ) بودن سایت ارائه بدین بعد در بابش بحث بشه... اصولن پرتال ها از اساس داینامیک ( پویا - قابل تغییر - رونده - دونده ) هستند، جوملا هم با پنل مدیریتی قدرتمندی که داره می تونه پویایی کاملی به سایت بده. حالا اگر منظور شما از داینامیک بودن، محتوای پویاست که اون بسته به توانایی و خلاقیت تیم محتوا سازی سایت داره که چقدر محتوای بروز و دارای مخاطبی رو منتشر کنه... در باب افزون ها هم، اصولا یه سایت پویا باید دارای امکان: کامنت گذاری، گالری، عضویت و مدیریت عضویت، انجمن، فید، پیوندها، و اطلاعات بروز باشه... یاعلی 1 واکنش ها : روناتا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
روناتا 6 ارسال شده در بهمن 93 سلام دوستان البته منم سوال ایشون رو دارم و ترجیح دادم اینجا مطرح کنم سوالم اینه: چطور میتونم یه سایت جوملایی پویا داشته باشم؟ مثلا سایتم یه صفحه داشته باشه که تو اون یه فرم ثبت نام بزارم و افراد بیان توش ثبت نام کنن و اینکه من بعدا خروجی ازش بگیرم؟ یا کارهایی شبیه این لطفا منو راهنمایی کنید من فکر میکنم باید به برنامه نویسی php مسلط باشم و تو قالب از اون برنامه نویسی استفاده کنم لطفا منو راهنمایی کنید بد جوری کارم گیره همین شده :unsure: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behrad 7 ارسال شده در بهمن 93 سلام دوستان البته منم سوال ایشون رو دارم و ترجیح دادم اینجا مطرح کنم سوالم اینه: چطور میتونم یه سایت جوملایی پویا داشته باشم؟ مثلا سایتم یه صفحه داشته باشه که تو اون یه فرم ثبت نام بزارم و افراد بیان توش ثبت نام کنن و اینکه من بعدا خروجی ازش بگیرم؟ یا کارهایی شبیه این لطفا منو راهنمایی کنید من فکر میکنم باید به برنامه نویسی php مسلط باشم و تو قالب از اون برنامه نویسی استفاده کنم لطفا منو راهنمایی کنید بد جوری کارم گیره همین شده :unsure: درود احتیاجی نیست برنامه نویسی بلد باشید همه اینها هم که میگین ماژول ها و کامپوننت های مربوط به خودش داره که باید به سلیقه خودتون استفاده کنید 1 واکنش ها : روناتا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در بهمن 93 سلام مثلا برای همین ثبت نام و گرفتن خروجی rsform هست که میتونید پیشرفته ترین فرم ها رو باهاش طراحی کنید 1 واکنش ها : روناتا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر