rahnama 0 ارسال شده در مهر 90 سلام من برای ایجاد تماس با ما به کامپوننت تماس رفتم مشکلم اینه وقتی روی ایجاد مجموعه جدید کلیک میکنم یک صفحه سفید باز میکنه ودیگر هیچ بعد چون اطلاغات نمونه رو نصب داشتم در قسمت تماس ها یک مجموعه را انتخواب کرم بعد که در منو ها میرم ودر منو جدید میخوام یک تماس را انتخواب کنم باز میره دز صفحه سفید لطفا رلهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 سلام شما با یک جوملای تازه تست کنید این مشکل تازه بوجود اومده؟؟ قبلا جوملا شما به درستی کارمیکرد؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام جوملا رو روی هاست آپلود کنید و در روت سایت اکسترکت کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnama 0 ارسال شده در مهر 90 اقا مصطفی لطفا یک جور توضیح بده من بفهمم بابا تازه کارم من الان روی هاست لینوکس کار میکنم و در روت سایت اکسترکت کنید ببینید مشکل حل میشه یا ن این وتوضیح بدهببخشید اینو یادم رفت بگم جوملا در بقیه موارد داره خوب کار میکنه حداقل اینطور ب هنظر میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز فایل جوملا رو در root سایتت آپلود کن و همونجا اکسترکتش کن (استخراج)، بعد پوشه installation رو حذف کن ببین مشکلت حل میشه؟ آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر