علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 امروز می خواهم ماژول اسلایدر زیبای بی تی را معرفی کنم این اسلایدر اجازه می دهد تا شما به راحتی تصاویر را با بسیاری از انیمیشن های فلش انجام شده در جاوا اسکریپت به نمایش دربیاورید. برخی از امکانات: وجود پیش نمایش امکان آپلود تصاویر در خود ماژول بسیاری از گزینه های پیکربندی امکان Drag & Drop برای جلوگیری از اشکال در آپلود مرورگرها انگشتی های خودکار اسلاید شو نا محدود 27 سبک انیمیشن سهولت در افزودن لینک امکان نمایش توضیحات در چهار جهت سازگاری با تمام نسخه های جوملا پشتیبانی از مرورگر : IE7 ، فایرفاکس ، سافاری ، کروم ، اپرا دمو دانلود برای جوملا 1.5 و پائین تر دانلود برای 1.6 و 1.7 2 واکنش ها : 2pari و Delphi_Developer نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مهر 90 سلام دوستان این ماژول رو تست کردم. بین اسلاید شوهایی که تا بحال دیدم این ماژول بسیار کامل و کاربردی هست. البته ایرادهایی در چینش توضیحات تصاویر و نوع و سایز فونت داره که در حال اصلاح کردن هستم. آقای موذنی ای کاش معرفی می کردید تا آقای تهرانی در سایت اصلی جومینا منتشر می کردند. ضمن اینکه براحتی می تونستید با ساختن فایل های زبان فارسی دو زبانگی افزونه رو هم حفظ کنید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 من فکر می کردم که زبان اصلی بدرد بچه های فارسی زبان نمی خوره و اصلش هم که هست. ولی شما درست میگید باید دو زبانه می شد. من برای آقای تهرانی پیام فرستادم که اگر امکانش باشه خودشون اقدام کنند از شما هم تشکر می کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 90 فردا منتشرش میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اردیبهشت 91 داخل مدیریت ماژول هیچ گزینه ی اپلود تصویر نداره: حتی گزینه ای نداره واسه انتخاب پوشه ای از تصاویر روت... نمایش دمویی که بالا معرفی کردید هم ارور میده... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اردیبهشت 91 شما در تصویری که دادید اصلاً گالری تصاویر را نیاورده. در لوکال تست می کنید؟ اگر نه یکبار تست کنید این افزونه خودش عکس آپلود میکنه دمو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اردیبهشت 91 خیر در لوکال نیست ... خوب میگم که گالری تصاویر ندارد پس قطعا مشکل از بنده هست... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر