amirgonabad2 0 ارسال شده در مهر 90 با سلام . من وقتی با هر مرورگری چند بار یه صفحه از سایت رو رفرش میکنم تمام تصاویر اون صفحه مشکل پیدا میکنه و به جای تصویر ، عنوانش نمایش داده میشه . ذخیره ساز خاموش باشه یا روشن باز هم فرقی نمیکنه و همین طوریه اما بعد از چند دقیقه با رفرش دوباره ی صفحه همه چیز درست میشه . چه کنم ؟ مشکل از کجاست ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 سلام دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید شاید این مشکل از سیستم شما باشه با سیستم دیگه تست کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirgonabad2 0 ارسال شده در مهر 90 http://karimigonabadi.ir/personal/index.php/ensani-eslami/siasat/116-1390-07-23-19-56-51 نمونه اش همین صفحه است که با چند بار رفرش تصاویر حذف میشه . راستی پلاگین cache فعاله . میتونه موثر باشه ؟ سوال دوم ) ماژول آمار من خیلی وضعش بده . دیروز آمار رو 308 نشون میداد و امروز 113 . مگه میشه ؟ در ضمن الان متوجه شدم که من قبلا با شما آقای مرادی تماس داشتم با پیامک ( چند روز قبل ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 اول باید بگم که سوال جدید رو باید در تاپیک جدید بپرسید(طبق قوانین انجمن..!) در مورد مشکلتون به احتمال زیاد از کشتون هست کش رو غیرفعال کنید و ببینید باز هم مشکل پابرجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر