kambiz7225 1 ارسال شده در مهر 90 سلام دوستان من یک سایت دارم که خیلی قدیمی هستش و می خوام یک تغییراتی روش بدم و اگه بتونم به جوملا تبدیلش کنم. برای اینکه این کار و بکنم و با مشکلی مواجه نشم می خوام اول روی لوکال روش کار کنم و اکر مشکلی نداشتم به هاست انتقال بدم. من از سایت با قسمت بک آپ Cpanel ازش نسخه پشتیبان گرفتم و دانلودش کردم. چه شکلی می تونم روی لوکال نصبش کنم؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 با سلام با توجه به توضیحاتتون سیستمی که می خواهید روش کار کنید جوملا نیست... بهترین راه این هست که از دایرکتوری جداگانه بک آپ بگیرید و منتقل کنید به لوکال... و همینطور از دیتابیسش هم جداگانه بک آپ بگیرید و ایمپورت کنید در دیتابیس جدیدتون در لوکال... و نهایتا اطلاعات دیتابیس جدید رو هم ست کنید (معمولا در فایل کانفیگ) [البته می تونید دیتابیس جدید رو هم با همون مشخصات دیتابیس قبلی ایجاد کنید...] با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Arash-Shams 0 ارسال شده در مهر 90 توي فايل بك آپ: homedir.tar رو توي پوشه www لوكال هاست مورد نظر از آرشيو خارج كنيد و ادامه كار رو هم از پست دوم ميتونيد پيگيري كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر