fcmatoo 40 ارسال شده در مهر 90 سلام من مي خواهم اين قالب را فارسي كنم http://demo.icetheme.com/it_university/index.php/en/?&TemplateStyle=style6 كمك نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز فک کنم این قالب تجاری هستااااااااااااااااااااااااااااااا زودی فرار کن تجاری تو این انجمن ساپورت نمیشه در ضمن کاری هم نداره فارسی سازیش یه جستجو هم بزنین تو انجمن خیلی چیزها در مورد rtl کردن هست :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مهر 90 حالا چرا فرار كنم هستيم نمي دونستم جاري است . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مهر 90 این قالب تجاری است و در انجمن الحاقات تجاری پشتیبانی نمیشوند ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مهر 90 دوستان قبول آقا نحوه فارسی کردن قالب ها چطوری است ؟ آیا آموزشی وجود دارد ؟ من هر چه گشتم چیزی پیدا نکردم برای راست چین شدنابتدا در خط 217 فایل template.css قالبتون این کد رو جایگزین کنید: کد: body { background-attachment: fixed; background-color: #B2C2D1; background-image: url("../images/Bottom_texture.jpg"); background-position: center top; background-repeat: repeat-x; color: #000000; direction: rtl; height: 100%; margin: 0 0 -10px !important; padding: 0; text-align: right; } و در خط 934 این کد رو : کد: .art-content-layout .art-layout-cell, .art-content-layout .art-layout-cell .art-content-layout .art-layout-cell { float: left; width: 680px; } و در خط 1653 این کد رو : کد: .art-content-layout .art-sidebar1 { float: right; width: 200px; } در اصلاح کد ها دقت کنید و به تغییراتی که در کد ها داده شده دقت کنید تا در صورتی که بعدا باز مشکل داشتید متوجه بشید مشکلتون از کجا بوده این را از این صفحه کپی کردم http://forum.joomina.ir/thread-6938.html?highlight=%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C+%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86+%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8 آیا همین راه را بروم درست است یا باید کاری دیگر انجام بدهم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام از این تاپیک زیر استفاده کنید (کاملتره): http://forum.joomina.ir/thread-96.html آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز یه فرمول کلی وجود نداره و این کدهایی که گذاشتین فقط برای یک قالب مخصوص بخود هست نه برای همه قالب ها.... فارسی سازی قالب نیازمند تا حدودی اطلاعات در مورد css هست در کل باید مسیر سایت rtl بشه direction:rtl; و تکس الگن ها هم اکثر راست چین و همچنین در بعضی جاها فلوت ها هم باید تغییر پیدا کنه شما شروع کنید و هر مشکلی که برخوردید اعلام کنید دوستان راهنماییتون میکنن...اما شروع کنین خودتون :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در مهر 90 سلام اول خودتون شروع کنید به فارسی سازی و اگر نتونستید لینک دانلود قالب رو واسم پ.خ کنید تا واستون فارسی کنم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر