hamed13712000 0 ارسال شده در مهر 90 دوستان عزیز سلام كسي مي تونه يك قالب شبيه سايت زير بهم معرفي كنه؟ http://www.cisco.com ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajadhashemlou 4 ارسال شده در مهر 90 براتون پیغام خصوصی فرستادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در مهر 90 فک کنم این سایت با cms lifery ساخته شده اما شبیه این قالب برای جوملا زیاد هست یه سری به قالب های تجاری و وارز بزنین براحتی پیدا می کنین :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام راستش قالب زیاد پیچیده ای نیست می تونید قالب html اش رو در بیارید و به جوملا تبدیلش کنید راحته آموزش تبدیل هم تو انجمن هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tnt6667 1 ارسال شده در مهر 90 دورد دوست عزیز همچنین نمونه ای رو من تازه ردیف کردم برای شرکتی اگر خواستید تغیراتی بهرتون اعمال می کنم تقدیمتون می کنم http://khzweb.irجالبیش اینه که بسته نصبی هم میدم خدمتون که هیچ نیازی به وقت گذاشتن براش نباشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed13712000 0 ارسال شده در مهر 90 دوستان عزیز ممنون از راهنماییتون راستش خودم یه قالب تقریبا تو همون سبک پیدا کردم فقط تنها نکته ای که هست منوی بالاست که بلد نیستم لوگو رو بذارم کنارش.؟! www.hictco.com اگه مشکل نداشته باشه میخوام بدونم چه جوری میشه کلا موقعیت هدر رو توی قالب حذف کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 در قالب شما باید در فایل template.css قسمت art-Header-jpeg را بردارید div.art-Header-jpeg { position: absolute; z-index: -1; top: 0pt; left: 0pt; width: 978px; height: 130px; background-image: url("../images/Header.jpg"); background-repeat: no-repeat; background-position: center center; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed13712000 0 ارسال شده در آبان 90 ممنون از کمکتون. میخواستم ببینم امکانش هست که منوی بالام گزینه هام مثلا صفحه اصلی چند سانت بره جلوتر تا بتونم اول منو یک لوگو قرار بدو. مثل سایت سیسکو.؟! در قالب شما باید در فایل template.css قسمت art-Header-jpeg را بردارید div.art-Header-jpeg { position: absolute; z-index: -1; top: 0pt; left: 0pt; width: 978px; height: 130px; background-image: url("../images/Header.jpg"); background-repeat: no-repeat; background-position: center center; } میخوام کلا دیگه جای header هم نباشه. کلا موقعیتشم حذف بشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 90 برای این کار در template.css برای art-menu ، شما مارجین را تغییر دهید margin-right: 0pt; را مثلاً به کد زیر تغییر دهید margin-right: 30px; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر