canadaexpert 0 ارسال شده در مهر 90 سلام دوستان من یک سوالی داشتم، من قصد داشتم که در وب سایت مهاجرت کانادا با توجه به قالب سایت یک بخش خبر نامه ایجاد کنم تا افرادی که تمایل دارند ایمیل خود را وارد کنند و اخبار به صورت اتواتیک برای آنها ارسال گردد. بهترین افزونه برای اینکار چی است؟ با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مهر 90 معمولا در خبرنامه ها شما خبر را آماده و ارسال میکنید و خبرنامه های زیادی موجود است و میتوانید استفاده کنید ! از خبرنامه ccnewsletter میتوانید استفاده کنید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pakbaz 1 ارسال شده در مهر 90 با سلام و درود دوست عزیز با جست و جو میتوانید افزونه های لازم رو دانلود کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در مهر 90 سلام دوستان من یک سوالی داشتم، من قصد داشتم که در وب سایت مهاجرت کانادا با توجه به قالب سایت یک بخش خبر نامه ایجاد کنم تا افرادی که تمایل دارند ایمیل خود را وارد کنند و اخبار به صورت اتواتیک برای آنها ارسال گردد. بهترین افزونه برای اینکار چی است؟ با سپاس با توجه به قالب وب سایت مهاجرت کانادا کدام بهتر است ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 سلام ربطی به قالب نداره شما ماژول رو در یکی از موقعیت های قالب قرار میدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام همونطور که اقای گنجی هم فرمودن ccnewsletter افزونه خوبیه کافیه نصبش کنی و بذاری تو موقعیت مورد نظرت که فکر کنم ستون راست جای خوب و خلوتیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر