پریسا 0 ارسال شده در مرداد 89 سلام خدمت دوستان محترم: من طبق مراحل کتابی ساخت تمپلیتی رو دنبال میکنم ولی متاسفانه در زمان نصب این پیغام خطا رو مشاهده میکنم .از دوستان تقاضا دارم من رو راهنمائی کنند.ممنون Error! Could not find a Joomla! XML setup file in the package. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 89 با سلام این پیام میگه که در بسته نصبی شما فایل XML قالب وجود نداره به احتمال زیاد قالب شما 2بار زیپ {فشرده} شده یک بار در کامپیوتر به طور کامل آنزیپ کنید و برسی کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در مرداد 89 شاید فایل مشخصات قالب رو که همون فایل Xml هست رو درست نکردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 89 قالبتون را بفرستید نگاه کنم بهتون بگم و یا کدهای xml را در همینجا قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در مرداد 89 با سلام و خوش آمد گويي و با تشكر از عضويت شما در انجمن تخصصي جوملا (جومينا) اگر از اين اطمينان داريد كه قالب هيچ گونه مشكلي نداره و فقط در نصب مشكل به وجود مي ياد شايد مشكل اين باشه كه شما اصل پوشه قالب را زيپ كرده ايد و مي خواهيد نصب كنيد . اگر اين كار را كرده باشيد قالب نصب نمي شود و بايد اطلاعات و فايلهاي داخل پوشه قالب را زيپ كرده و نصب كنيد موفق باشيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پریسا 0 ارسال شده در مرداد 89 با تشکر از همه دوستان حتما راه حل های شما رو امتحان می کنم .اگر مشکل بر طرف نشد اطلاع میدم.ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پریسا 0 ارسال شده در شهریور 89 مبتدی در ساخت قالب هستم و تازه کار طبق دستورات کتابی این قالب رو ساختم تمام مراحل رو هم درست طی کردم ولی متاسفانه زمان نصب خطا میده که فایل Xmli وجود ندارد.اگه دوستی بتونه این قالب رو بررسی کنه تامشکل من حل شه ممنون میشم.[attachment=38] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در شهریور 89 سلام فایل پیوست رو جایگزین کنید. با بررسی کد ها ، تفاوت رو خواهید فهمید. موفق باشید. :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در شهریور 89 سلام به دوستان و عذر خواهی به خاطر غیبت چند روزه ام... به نظر من به جای استفاده از کتاب یک فایل xmlیک قالب سالم را باز کرده و باتوجه به قالب خودتون ویرایش کنید......اگر مشکل با راهنمایی hhg عزیز حل نشد دوباره در خدمت هستیم.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر