aminabcd 33 ارسال شده در مهر 90 سلام ميخواستم سايتي را كه روي يه هاست و دامين هست را به هاست و دامين ديگه انتقال بدم ميشه راهنمايي كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مهر 90 در صورتی که شرکت هاست این امکان را دارد که انتقال سایت رایگان بدهد شما فقط کافیست از شرکت قبلی هاستتان درخواست فول بک اپ بکنید و فایل فول بک اپ را در اختیار شزکت هاست جدید دهید اگر می خواهید سدتی انجام دهید بهترین و البته اسان ترین بک آپ گرفتن از سایت با akeeba backup ,و نصبش در هاست جدید است یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز به مدیر هاست جدید بگویید خودشان منتقل می کنند جزء وظایفشان هست فقط یوزر و پس هاست قبلی رو بهشون بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز به مدیر هاست جدید بگویید خودشان منتقل می کنند جزء وظایفشان هست فقط یوزر و پس هاست قبلی رو بهشون بدید موفق باشید همونطور که عرض کردم در صورتی که این امکانشان رایگان باشه! حتی بهضی ها فقط در صورتی که کنترل پنل مبدا و مقصد هر دو سی پنل باشه رایگان ناجام می دن!اگر رایگان نبود با بک اپ می تونید راحت و بی دردسر انجام دهید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در مهر 90 من اصولا در این مواقع چون حوصلم نمیره از خدمات رایگانی مثل این استفاده کنم و به خاطر اینکه اینترنت ایران از نظر سرعت رتبه 170 رو در بین 170 کشور به دست آورده یه تکنیک میزنم یک بک آپ کامل از فایلها و دیتا بیس روی هایت مبدا درست میکنم (زیپ میکنم )بعد با استفاده از سایت http://www.net2ftp.comبا سرعت خیلی بالا کل فایلها رو در سایت مقصد انتقال میدم و بقیه موارد که دیگه نیاز به توضیح نداره البته سات نت تو اف تی پی یه اسکریپپت در سایتت بارگزاری میکنه که بعد از تمام شدن کار انتقال اون رو حذف کن تا خطر امنتی برای سایتت به وجود نیاره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Arash-Shams 0 ارسال شده در مهر 90 به صورت دستي فايل هاي Public_html رو آرشيو . فشرده كنيد ترجيحا gzip باشه كه البته اين هم بسته به شرايط داره مثلا اينكه آيا هاست شما فضاي كافي براي ايجاد فايل فشرده داره يا خير :| يه خروجي هم از ديتابيس بگيريد پوشه فشرده شده رو آپلود كنيد توي هاست جديد و از phpmyadmin هم DB رو ايمپورت كنيد . انتقال سايت به سرور جديد يكي از وظايف يه هاستينگ حرفه اي هست كه البته بسته به شرايط ميتونه پولي هم باشه اما اگر انتقا نمي دن ژس توي انتقال 99 درصد شما با ارور مواجه خواهيد شد مخصوصا توي ايمپورت ديتابيس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مهر 90 دوستان چرا كار به اين راحتي را انقدر مي پيچونيد حتي اگه نمي خواين از سرويس رايگان استفاده كنيد كامپوننت akeeba backup را نصب كنيد يه بك اپ بگيريد و همون بگ اپ را به هاست بعدي منتقل كنيد و سته را مانند يه بسته نصبي جوملا نصب كنيد:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ten_soldier 5 ارسال شده در مهر 90 بهترین راه همینه که به پشتیبان هاستی که خریدی بگی تا انجام بدن .. cpanel به cpanel و direct admin به direct admin و cpanel به direct admin برای انتقال با ندارن ... اما اگه میخوای خودت انجام بدی بهترین راه همینه : من اصولا در این مواقع چون حوصلم نمیره از خدمات رایگانی مثل این استفاده کنم و به خاطر اینکه اینترنت ایران از نظر سرعت رتبه 170 رو در بین 170 کشور به دست آورده یه تکنیک میزنم یک بک آپ کامل از فایلها و دیتا بیس روی هایت مبدا درست میکنم (زیپ میکنم )بعد با استفاده از سایت http://www.net2ftp.comبا سرعت خیلی بالا کل فایلها رو در سایت مقصد انتقال میدم و بقیه موارد که دیگه نیاز به توضیح نداره البته سات نت تو اف تی پی یه اسکریپپت در سایتت بارگزاری میکنه که بعد از تمام شدن کار انتقال اون رو حذف کن تا خطر امنتی برای سایتت به وجود نیاره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر