pesarak 12 ارسال شده در مهر 90 سلام دوستان میخوام یه تبلیغ گوشه ای واسه جوملا قرار بدم . چطوری باید اینکارو انجام بدم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pakbaz 1 ارسال شده در مهر 90 با سلام و درود شما میتونید با تغییر در فایل css این کار رو انجام بدین. متن یا عکسی رو که میخواین در گوشه بذارین موقعیتشو ثابت بذارین position : fixed موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در مهر 90 ممنون چطور با css باید این کارو کنم ؟ میخوام که وقتی ماوس روی اون قرار میگیره تا بخوره و تبلیغ رو نشون بده . آیا باید کد خاصی بهش بدم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز نیازی به دست کاری css نیست یه نمونه این ماژول هست pagepeel_banner و یه نمونه که احتمالا شما می خواهید اینه ماژول تبلیغ گوشه ای موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در مهر 90 ممنونم از شما من اون بالایی pagepeel_banner رو نصب کردم اما هر کاری میکنم قرار نمیگیره گوشه ها و فقط باید در یک موقعیت خاص قرار داد ! لطفا راهنمایی کنید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز شما اگه در موقعیت top قرار بدید خودکار در گوشه بالایی سایت قرار می گیره من قبلا تست کردم سعی کنید در بالاترین موقعیت قرار دهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Texima 5 ارسال شده در دی 90 سلام دوست عزیز شما اگه در موقعیت top قرار بدید خودکار در گوشه بالایی سایت قرار می گیره من قبلا تست کردم سعی کنید در بالاترین موقعیت قرار دهید موفق باشید با سلام من ماژول pagepeel_banner رو نصب کردم ولی وقتی تو موقعیت top قرارش میدم دیگه اصلا نشون نمیده یعنی نمیاد مشکل کجاست؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 90 قالبتون باید دارای موقعیت top باشه - فایل index.php قالبتون را باز کنید 2- به دنبال بگردید3- بعد از این تگ این عبارت را کپی کنید کد: 4- ذخیره و خارج شوید 5- به مدیریت مازول ها رفته و موقعیت ماژول را بر روی corner قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 90 با سلام در ادامه برای تکمیل گفته های آقای تهرانی بعد از ایجاد هر موقعیتی در فایل index.php میبایست نام موقعیت ایجاد شده در فایل templateDetails.xml قالب موردنظر نیز معرفی شود بعد از باز کردن فایل xml نام موقعیت جدید را بین تگهای و اضافه کنید corner موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
daneshpars 20 ارسال شده در دی 90 من خودم از این افزونه استفاده می کنم. ( البته فارسی شدش - در گوگل جستجو کنید ، فارسی شدش هم هست. ) در موقعیت top_menu قرار دادم. هیچ مشکلی هم ندارم. در امضام هست. البته هنوز وقت نکردم بنرش رو عوض کنم. فقط توجه داشته باشید که باید پلاگین فلش روی مرورگر نصب باشه. چون من بعد از یک مدتی از مرورگر کومودو استفاده کردم اول نشون نمیداد چون پلاگین نصب شده جدید نبود. :exclamation:* باید در قالبتون موقعیت top_menu وجود داشته باشه . نمایش عنوان هم غیر فعال کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در فروردین 91 با سلام در ادامه برای تکمیل گفته های آقای تهرانی بعد از ایجاد هر موقعیتی در فایل index.php میبایست نام موقعیت ایجاد شده در فایل templateDetails.xml قالب موردنظر نیز معرفی شود بعد از باز کردن فایل xml نام موقعیت جدید را بین تگهای و اضافه کنید corner موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): سلام اقا مصطفی مهمه دقیقا جاش کجا باشه؟ابتدا بهتر هست یا انتها؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام خیر فرقی نمیکنه بستگی به شما داره که درقمستی که نام موقعیتها نوشته شدند نام موقعیت جدید رو کجا دوست داشته باشید قرار دهید ... فقط خاطرتون باشه که : نام موقعیت جدید را بین تگهای و اضافه کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر