battle69 7 ارسال شده در مهر 90 سلام دوستان. من دارم از قالب مگادانلود جومینا (1.7) استفاده میکنم. http://www.joomina.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=405&Itemid= در این قالب موقعیتهای user1 و user3 همیشه نشون داده میشه. میخوام کاری کنم که اگه به ماژولی گفته شد در این موقعیتها نمایش داده شه باکسهای مربوط به این موقعیتها نشون داده شه و اگه ماژولی از این موقعیتها استفاده نمیکرد باکسها هم نشون داده نشه. درست مثل موقعیتهای bottom1,2,3 در همین قالب. چی کار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hendoone 5 ارسال شده در مهر 90 سلام اگر اشتباه نکنم باید بری توی فایل templateDetails.xml که توی فولدر همون قالب هست موقعیت های مورد نظر رو حذف کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
battle69 7 ارسال شده در مهر 90 سلام اگر اشتباه نکنم باید بری توی فایل templateDetails.xml که توی فولدر همون قالب هست موقعیت های مورد نظر رو حذف کنی ولی من نمیخوام به طور کلی این موقعیتها رو حذف کنم. ممکنه چند وقت دیگه بخوام ازشون استفاده کنم. میخوام راهش رو یاد بگیرم که چه طوری موقعیت bottom1 تا 3 تا وقتی ماژولی به اون اختصاص داده نشه کلا نمایش داده نمیشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 بخاطر ساختار شرطی در فایل index.php هست که آنها دارند ولی user3 نداره: <?php if($this->countModules('bottom1 or bottom2 or bottom3')) : ?> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pakbaz 1 ارسال شده در مهر 90 درست فرمودن موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر