aminabcd 33 ارسال شده در مهر 90 سلام برای نصب جوملا روی هاست جوملا 1.5 را روی پوشه public_html آپلود میکنم بعد فایل را از زیپ در میارم برای نصب این خطا را میده نگاه کنید http://joomlafars.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasoola 5 ارسال شده در مهر 90 پرمیژن پوشه public_html رو درست کنید(750) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminabcd 33 ارسال شده در مهر 90 كدوم يك از پوشه ها را 750 كنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasoola 5 ارسال شده در مهر 90 خود پوشه public_html رو 750 و پوشه های داخل پوشه public_html رو ببینید که 755 باشن، احتمالا مشکل از این باشه من هم با جوملا تازه آشنا شدم و اطلاع چندانی ازش ندارم ولی فکر نکنم با اسپید لایت مشکلی داشته باشه(که اعضای قدیمی بهتر می تونند در این مورد راهنمایی کنند.) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز فایل htaccess.txt رو تبدیل به .htaccess کنید ببینید مشکلتون حل میشه اگه نشد فکر کنم باید مدیر هاست مشکلتون رو بررسی کنه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در مهر 90 منم یه بار با همچین مشکلی برخوردم مشکل از هاست هست که منم به مدیر هاست گفتم و حل شد یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminabcd 33 ارسال شده در مهر 90 سلام از همگي ممنونم مشكل رفع شد درسته بايد با مديريت تماس ميگرفتم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pakbaz 1 ارسال شده در مهر 90 با سلام و درود تشکر از همه دوستانی که راهنمایی های لازم رو برای رفع مشکل دوستمون گفتن موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مهر 90 با سلام و درود تشکر از همه دوستانی که راهنمایی های لازم رو برای رفع مشکل دوستمون گفتن موفق باشید به نظر بنده اين پست دليلي به جز افزايش تعداد پست ندارد. خواهشا اينجوري پست نديد:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر