Napo 3 ارسال شده در مهر 90 با سلام میخواستم بدونم چطوری میشه نوع نمایش navigation pages که در پایین صفحه طاهر میشه رو تغییر داد نمیدونم چرا برای من اعدادصفحات رو عمودی زیر هم مینویسه میخوام افقی مثل معمول نشون داده بشه ( جوملا نسخه 1.7 ) درضمن من کامپوننت CB رو نصب کردم و وقتی روی اسم آگهی دهنده کلیک میکنیم پروفایل CB رو باز میکنه هر چقد هم گشتم نتونستم اونو غیرفعال کنم وقتی هم که CB رو حذف کردم همهچی بهم ریخت چون مثلا برای همین پروفایل وقتی انتخاب میشد میرفت بآدرس کامپوننت CB میخواست اونو پیدا کنه که نبود ارور میداد و مشخصات کاربرهام تو جددول یوزر کامپوننت آکهی ها دیگه وجود نداشت لطفا اگه کسی میتونه راهنمایی کنه چطور میشه کاری کنم که دیگه برای پروفایل ها از CB استاده نشه برگرده به همون حالت قبلی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در مهر 90 سلام براي سوال اول لطفا دمو بدين براي سوال دوم هم تو پيكربندي افزونه، Community Builder رو خير قرار بدين نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر