pesarak 12 ارسال شده در مهر 90 سلام لطفا میشه راهنمایی کنید که آیا دامنه فارسی خوب است یا نه ؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در مهر 90 دوستان منظورم از دامنه فارسی ir نیستا ! منظورم یه دامنه ایجوری هست : www.سرگرمی.com لطفا بگید که چنین دامنه خوبه یا نه ؟ به نظر شما ثبت کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 مهمترین تفاوت ها: 1. آدرس لینک هات چون فارسی هست توی دانلود بعضی مواقع به مشکل بر می خورید 2. برای آدرس شما یک آدرس انگلیسی بصورت حروف و اعداد نا مفهوم در نظر گرفته میشود 3.ولی از نظر اسم خیلی جالب هست و شما خیلی گزینه انتخاب دارید 4. برای تایپ آدرس شما کاربر باید یکبار باید زبان را فارسی و دوباره به انگلیسی برگردونه (میشه آدرس .ایران هم انتخاب کرد) 5. لینک شما در خیلی از سایت ها بعنوان لینک سایت رد می شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
morteza3245 0 ارسال شده در مهر 90 اصلا پیشنهاد نمیشه، بسیاری از جاها به مشکل میخوره ارادت:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajadhashemlou 4 ارسال شده در مهر 90 دوستان درست میگن اصلا توصیه نمیشه تو خیلی جاها به مشکل بر میخوری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3bita 12 ارسال شده در مهر 90 سلام منهم با نظرات دوستان موفقم:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در مهر 90 از همگی دوستای گلم ممنونم منصرف شدم، یه دامنه انگلیسی ثبت میکنم :1: با تشکر از همگی :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pakbaz 1 ارسال شده در مهر 90 من هم با نظر دوستان کاملا موافقم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر