cilek 0 ارسال شده در مهر 90 با سلام دوستان خسته نباشید آقا من یه هاست دایرکت ادمین دارم الان که مراحل نصب جوملا شروع می شه بعد از اینکه اطلاعات پایگاه داده رو وارد می کنم یه همچین ارروری می ده You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near لازم به ذکره توی phpmyadmin هم همه چیز درست بود اگه کسی اطلاعی داره ممنون می شم راهنمایی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در مهر 90 دوستان البته یه بار بسته نصبی درست کردم و نصب شددوستان کسی تا حالا همچین مشکلی نداشته؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز شما که میگید مشکل حل شد و بسته نصبی درست کردم و نصب شد اون مشکل هم مربوط به دیتابیستون هست این رو ببینید http://forum.joomla.org/viewtopic.php?t=195859 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مهر 90 ببینم احتمالا شما هاستتون محدودیت نداره؟؟ یعنی مثلا فقط یک دیتابیس بتونید بریزد؟؟؟؟ چون می گید یه بسته نصب کردید دومی نمی شه!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ten_soldier 5 ارسال شده در مهر 90 دایرکت ادمین اصلا با جوملا مشکلی نداره حتی هاستون رو هم از سی پنل به دایرکت ادمین انتقال بدین همه چیز اوکی هست ... احتمالا شما به گفته کاربر A.Ghaderi دیتابیس براتون محدوده به همین خاطر وارد MySQL Management بشید و دیتابیسی که دارین رو پاک کنید و یکی جدید بسازید ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tnt6667 1 ارسال شده در مهر 90 عزیز این مشکل رو بار حل کردیم وقتی دیتا بیس تو پنل میسازی دسترسی درست باید داد بهش اگر دیتابیس درست ساخته شده باشه پ.خ بدید تا بنصبیم براتون درضمن اگر پنل نامحدود باشه اصلا اجازه ساختن دیتابیس جدید رو نمیده><>< نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedramf2 0 ارسال شده در مهر 90 من هم تا اونجایی که میدونم جوملا با دایرکت ادمین مشکلی نداره ... شاید هاستتون محدودیت داره طبق گفته دوستان ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در آبان 90 ممنون از همه دوستان بابت راهنماییشون هاستی که بنده گرفتم همه چیزش نا محدوده البته انجمن و چند اسکریپت دیگو روی ساب دامین هاش نصب کردم فقط جوملا نشد اما اونی که در مورد سطح دسترسی گفتن بنظر خودم هم مشکل ازون جاست اگه دوستان توضیح بیشتری در این مورد بدن ممنون می شم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر