shanazari 0 ارسال شده در مهر 90 من برنامه WampServer 2.2a رو از این سایت http://www.wampserver.com/en/download.php دانلود کردم و وقتی می خوام جوملا رو نصب کنم این خطا رو می ده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 سلام من پیشنهاد میکنم از آخرین نسخه xampp هم استفاده کنید ببینید مشکلتون باز پا برجا هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shanazari 0 ارسال شده در مهر 90 این آخرین نسخه برنامه است که من دانلود کردم و این مشکل رو داره . فقط با نسخه WampServer 2a سازگاره که وقتی با ا ین کار میکنم و می خوام رو هاست انتقال بدم نمیشه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید قبلا نسخه های سازگار WampServer در انجمن معرفی و لینک داده شدند... از آنها استفاده کنید مشکلی نخواهد بود... جهت انتقال از لوکال به هاست هم از افزونه akeebackup استفاده کنید که قبلا در جومینا فارسی و منتشر شده و در انجمن هم در موردش بحث شده... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shanazari 0 ارسال شده در مهر 90 سلام من پیشنهاد میکنم از آخرین نسخه xampp هم استفاده کنید ببینید مشکلتون باز پا برجا هست سلام دوست عزیز مشکل اصلی من دیتا بیس است . روی هاست من ورژن جدید phpMyAdmin3.4.5 قرار داره و در اینجا وقتی می خوام ایمپورت کنم ارور می ده . در ضمن توضیحاتی در باره این مشکل رو تو این فایل نوشتم http://mic765.persiangig.com/other/Meshkel-dar-mysql.xps با اینترنت اکسپلوره باز کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مهر 90 سلام.. من از این وب سروی که می گید اطلاعاتی ندارم ولی راجع به xampp حداقل می دونم ورژن جدیدش با جوملا سازگاری نداره(با جوملا 1.5) شما از ورژن های قدیمی ترش ترجیحا 1.7.1 استفاده کنید مشکلش با جوملا حل می شه...ممکنه این وب سروری که شما می گید هم نسخه جدیدش با جوملا مشکل داره(این شمکل ربط به php5 , و برخی نسازگاری ها دارد) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
javier 0 ارسال شده در مهر 90 دوستان من دقیقا مشکل ایشون رو دارم آخرین نسخه برنامه ومپ سرور رو دانلود کردم ولی به مرحله پایگاه داده که میرسم این خطا رو میده! آیا راهی برای حل این مشکل هست یا اینکه یک نرم افزار دیگه رو پیشنهاد میکنید؟ خواهش میکنم بهترین نرم افزاری رو که در این زمینه میشناسید معرفی کنید واقعا بهش نیاز دارم...؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام این پیام به این دلیله که شما اطلاعات دیتابیس رو به صورت درست وارد نکردید بهترین نرم افزارها برای این کار wamp هست و easyphp آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
javier 0 ارسال شده در مهر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید قبلا نسخه های سازگار WampServer در انجمن معرفی و لینک داده شدند... از آنها استفاده کنید مشکلی نخواهد بود... جهت انتقال از لوکال به هاست هم از افزونه akeebackup استفاده کنید که قبلا در جومینا فارسی و منتشر شده و در انجمن هم در موردش بحث شده... با آرزوی موفقیت من قصد دارم جوملا 1.5.23 را روی لوکال تست کنم. نسخه های سازگاری که ایشون فرمودن رو لطفا لینک کنید. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 با سلام دوست عزیز لطفا کمی زحمت جستجو رو بکشید!!! بفرمائید: http://forum.joomina.ir/thread-6963-post-39624.html#pid39624 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sony1983 0 ارسال شده در مهر 90 با درود من وقتی Localhostرو وارد میکنم یوزر و پسورد میخواد چرا؟ این یوزر و پسورد دیگه چیه هنوز که جوملا رو نصب نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام قوانین را رعایت کنید سوال جدید در تاپیک جدید در ضمن سوالتون خیلی گنگه بیشتر توضیح بدید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز یوزر رو root قرار بدید پسورد هم خالی بگذارید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sony1983 0 ارسال شده در مهر 90 با درود قبول نمیکنه root رو وارد و پسورد رو خالی مبذارم قبول نمیکنه دوباره همون میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام شما از چه برنامه ای استفاده می کنید؟ wamp یا xamp یا easyphp چه نسخه ای؟ اگر اون رو قبول نمیکنه از طریق phpmyadmin یه یوزر پس جدید بسازید و وارد کنید تو سایت جومینا آموزش کامل نصب جوملا رو لوکال هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
itndownload 0 ارسال شده در مهر 90 برادر من اطمینان حاصل کنید که دیتا بیس ایجاد شده رجوع به phpmyadmin سپس دقت داشته باشید که قبل و بعد نام میزبان و کاربر فاصله یا کلمه اضافه نباشد. نام میزبان : localhost نام کاربر root پسورد : خالی نام پاگاه داده: همان نامی که در phpmyadmin انتخاب کردید. اینم از این نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sony1983 0 ارسال شده در مهر 90 با درود مشکلم فکر کنم این بود که اومده بودم ای ای اس رو نصب کرده بودم پاکش کردم ام واسه نصب این اخطارو میده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید: ببخشید منظور این تصویر بود و راهنایی میخوام که چرا ادامه نداره و چرا مای اس کیو ال غیر فعاله؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام خب یکبار wamp رو حذف و دوباره نصب کنید و مجدد جوملا رو نصب کنید اینارو هم ببین http://forum.joomla.org/viewtopic.php?p=1327107 http://forum.joomla.org/viewtopic.php?p=1245270 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sony1983 0 ارسال شده در مهر 90 سلام فک نکنم ربطی به IIS داشته باشه خب یکبار wamp رو حذف و دوباره نصب کنید و مجدد جوملا رو نصب کنید در ضمن شما نام کاربری رو root نوشتی دیگه چرا پسورد وارد کردی؟ با درود دوست عزیزم عکس بالایی مال قبلکه که با پی اچ پی تلاش کردم دیدم چجواب نمیده وwampرو نصب کردم چون نتونستم ویرایش کنم عکس پایینی رو دوباره گذاشتم و اون اصلیهخب آلان که طبق فرمایش شما پاک کردم و دوباره نصب کردم مشکل تا یه جاهایی حل شد اما برای ساخت دیتا بیس روی گزینه phpMyAdmin که کلیک میکنم این صفحه نمایش داده میشه . ممنون میشم راهنماییم بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ten_soldier 5 ارسال شده در مهر 90 سلام فک نکنم ربطی به IIS داشته باشه خب یکبار wamp رو حذف و دوباره نصب کنید و مجدد جوملا رو نصب کنید در ضمن شما نام کاربری رو root نوشتی دیگه چرا پسورد وارد کردی؟ با درود دوست عزیزم عکس بالایی مال قبلکه که با پی اچ پی تلاش کردم دیدم چجواب نمیده وwampرو نصب کردم چون نتونستم ویرایش کنم عکس پایینی رو دوباره گذاشتم و اون اصلیهخب آلان که طبق فرمایش شما پاک کردم و دوباره نصب کردم مشکل تا یه جاهایی حل شد اما برای ساخت دیتا بیس روی گزینه phpMyAdmin که کلیک میکنم این صفحه نمایش داده میشه . ممنون میشم راهنماییم بفرمایید دوست عزیز آنتی ویروست چیه؟ من زمانی که فایروال نود 32 رو روی گزینه ایی به جز automatic mode میزارم این ارور برام نشون داده میشه و وقتی فایروال رو به automatic mode برمیگردونم و اوکی میکنم این ارور دیگه نمیاد .. یه چک بکن ببین شاید مشکلت همین باشه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sony1983 0 ارسال شده در مهر 90 سلام فک نکنم ربطی به IIS داشته باشه خب یکبار wamp رو حذف و دوباره نصب کنید و مجدد جوملا رو نصب کنید در ضمن شما نام کاربری رو root نوشتی دیگه چرا پسورد وارد کردی؟ با درود دوست عزیزم عکس بالایی مال قبلکه که با پی اچ پی تلاش کردم دیدم چجواب نمیده وwampرو نصب کردم چون نتونستم ویرایش کنم عکس پایینی رو دوباره گذاشتم و اون اصلیهخب آلان که طبق فرمایش شما پاک کردم و دوباره نصب کردم مشکل تا یه جاهایی حل شد اما برای ساخت دیتا بیس روی گزینه phpMyAdmin که کلیک میکنم این صفحه نمایش داده میشه . ممنون میشم راهنماییم بفرمایید دوست عزیز آنتی ویروست چیه؟ من زمانی که فایروال نود 32 رو روی گزینه ایی به جز automatic mode میزارم این ارور برام نشون داده میشه و وقتی فایروال رو به automatic mode برمیگردونم و اوکی میکنم این ارور دیگه نمیاد .. یه چک بکن ببین شاید مشکلت همین باشه... بله درست شد بسیار سپاسگذارم:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر