pesarak 12 ارسال شده در مهر 90 سلام میخوام 3 تا جوملا روی هاست دایرکت ادمین نصب کنم . الان یه دونه را روی دامنه اصلی نصب کردم. و یه دامنه جدید در هاست ایجاد کردم و جوملا رو هم داخل public_html همون دامنه آپلود کردم اما وقتی میرم به آدرس سایت عملیات نصب شروع نمیشه ! لطفا راهنمایی کنید . :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز در دارکت ادمین در روت اصلی هاست فولدری بنام دامین هست که تمامی دامنه ها در اون لیست می شه، جوملا رو باید در روت دامین مورد نظر واقع در فولدر "دامین" هاست منتقل و استفاده کنید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در مهر 90 ممنون همین کار رو انجام دادم ! یعنی الان جوملا رو تو این مسیر آپلود کردم domains/30s.ir/public_html اما بازم وقتی آدرس سیایت رو تو مرورگر وارد میکنم عملیات نصب شروع نمیشه ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مهر 90 فایل index.html رو حذف کن. اشتباهی index.php رو حذف نکنی یه وقت! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در مهر 90 اشتباهی index.php رو حذف نکنی یه وقت! نه، من چیزی را حذف نکردم . فقط جوملا رو در اون مسیر آپلود و اکسترکت کردم . حالا باید چیکار کنم تا وقتی آدرس رو میزنم عملیات نصب شروع بشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مهر 90 عرض کردم در روت جوملایی که می خواهید نصب کنید: فایل index.html رو حذف کن. این فایل توسط دارکت ادمین به صورت پیشفرض هنگام افزودن دامین ساخته می شه تا روت جوملا خالی نمونه. شما باید قبل از نصب جوملا اون رو حذف کنید تا مرور گر بتونه فایل های جوملا رو بخونه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر