امیر12 2 ارسال شده در مهر 90 سلام من از قالب jv_olo استفاده می کنم رنگ فونت این قالب طوسی هست مثلا برای تماس با ما رنگ نوشته های قالب را چه طوری می شه سفید کرد و رنگ کلی نوشته های قالب دمو http://joomla15.zootemplate.com/jv_olo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasoola 5 ارسال شده در مهر 90 از کلاس jv-sectcont-introtext تو فایل استایل قالب می تونید نوشته های طوسی رو تغییر رنگ بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در مهر 90 jv-sectcont-introtext نداره این فایل را میشه بیشتر توضیح بدین این فایل کجاست وازکجا باید اعمال کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasoola 5 ارسال شده در مهر 90 templates\jv_olo\css داخل پوشه سی اس اس چند فایل با پسوند.css هستش داخلشون رو سرچ کنید و کلاس jv-sectcont-introtext رو پیدا کنید و فونت کالر رو به رنگ مورد نظر خودتون تغییر بدید در صورتی که نتونستید لینک دانلود قالب رو قرار بدید براتون درست کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در مهر 90 مرسی دوست عزیز ولی این جای که شما اشاره کردبن فقط رنگ قسمت نوشته های zt _news راعوض می کنه و روی قسمت های دیگه اثر نمی کنه .jv_news_wrap li.jv-article-title h4{margin:12px 0; font-size:14px; font-weight:normal;} .jv_news_wrap p.jv-sectcont-introtext{ color:#5E5E5E; margin:1em 0; } من قصدم این هست رنگ پیش فرض قالب برای نوشته که هست طوسی یا مشکی عوضش کنم مثلا مکان شما را در قالب نشان می ده you are here بقیه قسمتها فونتش رنگ طوسی داره برای عوض کردن رنگ پیش فرض باید از کجا اقدام کردhttp://s2.picofile.com/file/7158187632/JV_Olo_template.zip.html اپلود قالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 این تغییرات را در فایل default.css بدهید برای متن موضوع (لینک) این قسمت را باید تغییر بدهید: a { outline: none; color: #0565a7; text-decoration: none; } و برای قسمت مطالب این قسمت را: p, pre, blockquote, ul, ol, h1, h2, h3, h4, h5, h6 { margin: 1em 0; padding: 0; } به این تغییر بدهید p, pre, blockquote, ul, ol, h1, h2, h3, h4, h5, h6 { margin: 1em 0; padding: 0; color:#FFF; } موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در مهر 90 با این تغییراتی که شما گفتین رنگ نوشته های zt-last news عوض میشه رنگ و رنگ قسمت های که ابی هست بقیه قسمت ها همچنان رنگ پیش فرض هست مثلا اخباری که توی برکینگ نیوز هست یا یو ار هیر و بقیه فونت ها هنوز طوسی هست - نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز ، شما پ. خ بدهید و بگوئید می خواهید چه رنگ هایی در کجا بکار گرفته بشه من برای شما انجام می دهم و فایل را تقدیم می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasoola 5 ارسال شده در مهر 90 از تصویر قالب عکس بگیرید و قسمتهای مورد نظرتون رو روش مشخص کنید و بگید به چه رنگی تبدیل بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در مهر 90 با تشکر از دوستان رنگ فونت اکثر موارد این قالب طوسی هست من می خواهم فروم تماس با ما و هر چی که رنگش طوسی یا مشکی هست عوض یشه این هم عکس بخشی از قسمتها هستمی خواهم رنگ فونت این قسمت ها بقیه قسمتها سفید بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 در default.css این خط را جستجو کنید: p, pre, blockquote, ul, ol, h1, h2, h3, h4, h5, h6 { و رنگش را می تونید اینجور بگذارید: color:#FFF; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در مهر 90 مرسی دوست عزیز اگر درست منظورتان را متوجه شده باشم و برای قسمت مطالب این قسمت را: کد PHP: p, pre, blockquote, ul, ol, h1, h2, h3, h4, h5, h6 { margin: 1em 0; padding: 0; } به این تغییر بدهید کد PHP: p, pre, blockquote, ul, ol, h1, h2, h3, h4, h5, h6 { margin: 1em 0; padding: 0; color:#FFF; } در پست قبلی هم اشاره کرده بودین ولی خدمتان عرض کردم این قسمتهای که عکسش را گذاشتم با این کد تغییر نمی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 این کد را پیدا کنید: td, th, div { font-size: 12px; و این قسمت را در ادامه اضافه نمائید: color:#FFF; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در مهر 90 مرسی با این کدی که شما گفتنین بیشتر جاهای سایت رنگ فونتش تغییر کرد فقط چند تا قسمت مانده منوی اصلی که بالای منوی کاربری هست هنوز رنگش طوسی هست شما اینجا هستید هنوز رنگش عوض نشده , بعداش من الان نظر سنجی را اوردم در قسمت یوزر 13 می شه همان پایین که عکسش را گذاشتم بعد تغییر رنگ رنگ قسمتهای مختلفش هم شده سفسد دیگه معلوم نیست امکانش هست رنگ قسمت نظر سنجی که امده پایین Resources را گرفته بشه مشکی با تشکر البته عکس اون قسمت را گذاشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pakbaz 1 ارسال شده در مهر 90 تشکر از همه دوستان که کامل راهنمایی میکنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در مهر 90 سلام دوستان یک مشکل که برای من به وجود امده این هست که نظر سنجی سایت را اوردم در قسمت پایین سایت پیش زمینه این قسمت سفید هست و الان ایتم های که برای نظر سنجی در نظر گرفتم دیده نمیشه دوستان راهی هست کلمات عالی و خوب و ... رنگش کرد مشکی کد که مربوط به نظر سنجی سایت هست این هست /* Poll */ .moduletable span.poll{font-size:14px; color:#4b4b4b;} .moduletable form.poll{color:#4b4b4b;} من رنگش را عوض کردم باز هم سفید می افته و تک color را هم در انتهای این قسمت اضافه کردم ولی تاثیر نداره ایا راهی هست برای تغییر قسمت فقط این قسمت بقیه قسمتها رنگش تاخیر نکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 این کد را در default.css اضافه کنید ببینید درست می شود؟ .poll label {color: #0C3;} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در مهر 90 مرسی من این کد را در template.css گذاشتم درست شد و بدین شکل نوشتم /* Poll */ .moduletable span.poll{font-size:14px; color:#000000;} .moduletable form.poll{color:#000000;} .poll label {color: #000;} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ch110ali 31 ارسال شده در مهر 90 با سلام دوست عزیز شما می بایست تغییراتی که نیاز دارید اگر در قالب سایت شما هست در بخش css قالب در فایل css مرتبط به احتمال زیاد در template.css اعمال نمایید و یا اگر در نیاز به تغییر در نمایش یک الحاق دارید باید تنها در css الحاق مورد نظرتون اعمال نمایید برای این کار ویرایش در کد رنگ فونت احتیاج هست که دستورات css مورد نیاز شما به شرح زیر می باشد: [align=left]تغییرات css فونت بطور مثال: { font-family:Tahoma, Arial, sans-serif; font-size: 12px; font-stretch: normal; font-style: normal; font-weight: bold; } تغییرات نویسه بطور مثال: { letter-spacing: normal; line-height: normal; text-align: center; text-decoration: none; text-transform: none; white-space: normal; word-spacing: normal; } که با اعمال تغییرات در این پارامترها میتونید نوع فونت و طرز قرار گیری نویسه هاتون رو اعمال نمایید. با آرزوی موفقیت برای شما[/align]همچنین تغییرات در زمینه یا background متناسب با z-index نمایش قسمت مورد نظر شما با اعمال دستورات css زیر انجام می شود: [align=left]تغییرات background { background-color: black; background-image: none; background-repeat: no-repeat; background-attachment: scroll; background-position: center; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر