alikarimi8 23 ارسال شده در مرداد 89 سلام آقا من مطالبی رو که رو سایت میذارم واقعا فاصله بین نوشته ها خیلی کمه و واقعا فقط باید با enter به صورت دستی فاصله رو زیاد کنم اگه هم فونت و بزرگتر کنم کلا به هم میریزه و کلمات قاطی میشن .از دوستان با تجربه تقاضای کمک دارم با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 89 سلام فایل css قالبتون را باز کنید در همان ابتدای فایل نوشته body که جلوش یه سری چیزا نوشته که بین 2 تا کروشه قرار دارد در داخل کروشه کد زیر را بزنید line-height:20px; خلاص نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در شهریور 90 با سلام جناب آقای تهرانی کدی را که فرموده بودید در همون مکان اضافه کردم ولی نتیجه ای نداد یه کم که به کدها ور رفتم با تغییر این کد در یه تگ body دیگه به نتیجه رسیدم با تغییر 120% به 180% line-height:120%; با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 90 خوب شما که دمو نداده بودید معمولا فاصله خطوط را با پیکسل مشخص میکنند حالا در قالب شما با درصد مشخص کرده است . ممنون از اینکه نتیجه را با بقیه به اشتراک گذاشتید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در شهریور 90 سلام. برای این کار لازم به ویرایش css به صورت دستی نیست. برای این کار می تونید مراحل زیر را پیش بروید: 1. مطلب را ایجاد کنید 2. خط هایی که می خواهید فاصله ی بینشان را تنظیم کنید را سلکت کنید 3. روی آیکون Edit CSS Style () کلیک کنید . در پنجره باز شده... 4. در قسمت Line height گزینه Value را انتخاب کرده، و واحد اندازه گیزی را انتخاب کنید. 5. فاصله ی مورد نظر را مطابق با واحد انتخاب شده تنظیم کنید. روی گزینه Update کلیک کنید. :cool: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 90 اگر این کار را انجام دهید برای هر مطلب باید این کار را جدا جدا انجام دهید این امر موجب صرف وقت اضافی میشه . در حالی که میشه خیلی راحت در خود قالب تغییرش داد کما اینکه دوست عزیزمون هم همین کار را انجام داده اند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در شهریور 90 اگر این کار را انجام دهید برای هر مطلب باید این کار را جدا جدا انجام دهید این امر موجب صرف وقت اضافی میشه . در حالی که میشه خیلی راحت در خود قالب تغییرش داد کما اینکه دوست عزیزمون هم همین کار را انجام داده اند موافقم. ولی این رو گفتم که کاربران و ایشون این رو هم بدونند و اگه خواستند فاصله را تغییر دهند دوباره css را عوض نکنند و تنظیمات قبلیشون عوض بشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر