m-amin 0 ارسال شده در مهر 90 با یاد حق سلام . ببخشید من یه مشکلی دارم . جوملا من 1.5.23 هست . از هاست پولی استفاده میکنم . من وقتی یک مطلب میزنم و نمایش در صفحه اصلی میزنم ، اون مطلب تو صفحه ی اصلی نمیره . یعنی تو صفحه اصلی نشون نمیده چیزیرو . این آدرس سایتمه : www.parsrap.in مطالب صفحه ی اول اینجا نمایش داده میشه : http://www.kenarii.com/JOOMLA/index.php?option=com_content&view=frontpage دوستان اگه میتونن حل کنند مشکل رو بگن تا یوزر و پس روبهشون بدم . با تشکرآقا ببخشید مشکلم حل شد . اگه میشه این تاپیک رو حذف کنید . با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed13712000 0 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز فکر میکنم شما باید داخل مدیت منوی اصلی مطلبی رو که میخوای بزنی رو انتخاب کنی بعدش به عنوان پیش فرض فعالش کنی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مهر 90 سلام خودتون می تونید حذفش کنید فقط کافیه اون ضربدر قرمز کوچیک پایین کنار ویرایش رو بزنید این تاپیک در معرض انهدام است! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر