alikarimi8 23 ارسال شده در مهر 90 با سلام ماژول يا كامپوننت منوي درختي ميخوام كه دقيقا مانند اين منو ايجاد كنم(ماژول هاي زيادي رو تست كردم ولي پيدا نكردم).البته اين منو مربوط به سايت نيوكه...با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز میتونی از این لینک مراجعه کنی ولی رایگان نیست اینم لینک جوملا جهانی جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در مهر 90 خوشبختانه يا متاسفانه دقيقا همين ماژول جوميناست.هيچ ماژول ديگري شبيه به اين سراغ نداريد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در مهر 90 دوست عزيز ميدونم ترجمه درخت چي ميشه !!!واونجا هم پيدا كردم اما خب انگليسيه...اميدوارم كمي با ادبيات بهتر پاسخ دهيد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
morteza3245 0 ارسال شده در مهر 90 سلام به عقیده من همین منو درختی و بهتر از این رو میتونید با SWmenu درست کنید، این الحاق واقعا قدرتمند است، کمی باهاش کار کنید دستتون میاد. pro این الحاق رو باید خریداری کنید،اما نسخه pro برای دانلود زیاده، به این نحوه حست و حو کنید: SWmenuPro نسخه رایگان هم داره که اصلا به پای نسخه پیشرفته نمیرسه. ارادت:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام چیزی که شما می خوای همون ماژول منوی همه کاره جومیناست یا باید جزء اعضا باشی یا باید بخریش افزونه تو اینترنت هست اما خب فارسی نیست یا باید فارسیش کنی یا همون راههای بالا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 ببینید این مبحث بدردتون میخوره؟ درخواست ماژول منوی درختی اگر نبود همون افزونه انگلیسی را پ.خ کنید تا برای شما درستش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در مهر 90 سلام براي افزونه swmenu نسخه pro ميتونين به من پ خ بدين. اين افزونه رو من ترجمه كردم و با ترجمه خودم در اختيارتون ميذارم. با نسخه پيشرفته، 12 نوع منوي مختلف مي تونين بسازين. همچنين ميتونين چندين منوي كشويي افقي و عمودي همزمان داشته باشين. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مهر 90 سلام alikarimi8 عزیز معذرت می خوام قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم با اینحال تو ترجمه این افزونه من هم پایه ام نگاه کنید من خودم این افزونه رو دارم nardebam.com ولی می دونید قوانین جومینا سخته دیگه بهر حال شما اگه پیدا کردید بگید من دوباره از اول فارسی می کنم کاری هم به ترجمه دیگر دوستان نداریم دیگه از من ناراحت نباشید اون پست رو هم حذف کردم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر