novin 2 ارسال شده در مهر 90 کسی هست ماژوئلی معرفی کنه که هم بشه از اون فابل های فلش رو دانلود کرد و هم به نماش گذاشت مثلا بنر فلش یا .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnam.yosefi@gmail.com 15 ارسال شده در مهر 90 سلام.... شما می تونید بدونه ماژول هم این کارو انجام بدید.. خود editor جوملا این امکان رو داره... البته ماژول هایی هم برای نمایش فلش وجود داره ، مثل mod_flashmod نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
novin 2 ارسال شده در مهر 90 مرسی داداش ولی چطوری تو ادیتور هست میشه توضیح بدی:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز ایجاد مقاله می کنی و تو ادیتور یه بخش داره برای نمایش فلش از اونجا فلش رو انتخاب می کنی در ضمن من که تو ادیتور پیش فرض جوملا اینرو ندیدم ولی اگه ckeditor رو نصب کنی داره علامت فلش تو ادیتور مشخصه (تو سایت جومینا هست) و یه نکته دیگه قابلیت نمایش داره ولی قابلیت دانلود نه شما باید همون لینک فلش رو بذاری تا دانلود کنند یا اینکه جی دانلود رو نصب کنی و ماژول رو تو اون آپلود کنی زیر هر مقاله جی دانلود یه گزینه می یاره از اونجا لینک بدی تا بتونن دانلود کنن موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
novin 2 ارسال شده در مهر 90 من این رو نصب کردم ولی چرا توی مدیریت مطالب گزینه ها اضافه نشدند؟آقا پیدا کردم مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر