parham shakib 0 ارسال شده در مهر 90 سلام خدمت دوستای گل جومینایی من به اسلاید شو و گالری تصاویر این قالب احتیاج دارم دموی سایت ممنون از محبت :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parham shakib 0 ارسال شده در مهر 90 بچه ها ناامیدم کردید :s اگه بدونید من چقدر به این اسلاید شو و گالری احتیاج دارم ....:1: منتظر کمک کاربران توانمند جومینا هستم :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 فکر می کنم افزونه نباشه و دستی هست و با جاوا اسکریپت هست توی کدهاش نامش را ندیدم! ببینید این اسلاید شو که از همین شرکت هست به درد شما می خوره: Free Slider SP1 نمونه های این اسلایدر زیاد هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز اسم این ماژول SlideShow Pro SP2 هست تجاریه و باید خریداری کنید http://www.joomshaper.com/ و گالری Simple Image Gallery هست که رایگانه آدرس جوملای جهانی موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parham shakib 0 ارسال شده در مهر 90 ممنون بابت راهنمایی دوستان جومینایی اگه ماژول SlideShow Pro SP2 رو داشتید برام ایمیل کنید parham.shakib@gmail.com :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر