fcmatoo 40 ارسال شده در مهر 90 سلام کسی با گلپال نیوز کار کرده ؟ من می خواهم این ماژول فقط یک مجموعه خاص را نشان بدهد ،مثلا اخبار علمی ، ولی هر کاری کردم نشد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز عنوان سوالتون صحیح نیست، سعی کنید خلاصه ی درخواست رو در عنوان تاپیک جای بدید که استقبال بیشتری بشه... اما در گلوبال نیوز فراخوانی محتوا از دو طریق شناسه ی مجموعه و شناسه ی بخش قابل انجام هست. بدیهی است که شما باید شناسه ی مجموعه ی مورد نظرتون رو در پارامترهای ماژول ، فیلد "مجموعه ها" وارد کرده و از طریق آیتم "دریافت خبر بر اساس" > مجموعه را انتخاب کنید. ماژول پارسا گلوبال نیوز+آموزش و کدهای آماده: http://forum.joomina.ir/thread-4255.html?highlight=%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7+%DA%AF%D9%84%D9%88%D8%A8%D8%A7%D9%84+%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2 یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مهر 90 بله توانشتم درست کنم حالا یک مشکل دیگه دارم http://fdmi-samacollege.ir/ من می خواهم در قسمت نمایش اخبار ( اخبار فرهنگی - ورزشی و دانشجویی ) اندازه یوزرها درست باشد مثلا همه باشد 300 دیگر هی بالا و پایین نرود به نظر شما باید چه کار کنم البته خود ماژول یک قسمت داره به عنوان اندازه ماژول و من گذاشتم 300 ولی کامل درست نشد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مهر 90 اندازه یوزرها درست باشد مثلا همه باشد 300 دیگر هی بالا و پایین نرود به نظر شما باید چه کار کنم البته خود ماژول یک قسمت داره به عنوان اندازه ماژول و من گذاشتم 300 ولی کامل درست نشد . متوجه ی مفهوم درخوست شما نمی شم! یعنی چی اندازه ی یوزرها !!؟ اگر منظورتون ابعاد کادر نمایش خبر یا تعداد کاراکترها ست؟ باید تنظیمات مربوط به " ارتفاع جعبه ی نمایش گروه خبری " بر اساس پیکسل تنظیم کنید، ضمن اینکه باید تعداد کاراکترهای متن خبر رو در آیتم " محدودیت متن خبر " به تعدادی تنظیم کنید که از جعبه ی متن خبر بیرون نزنه... چند مطلب دیگه: 1- چرا از کدهای آماده ای که در صفحه ی مربوطه موجوده استفاده نمی کنید؟ هم شیک تره هم بدون اشکال - سعی کنید از یکی از کدهای موجود استفاده کنید. 2- قالب سایت شما راست چین نیست، همین امر باعث زشتی چینیش ماژول ها و منو ها شده! این مورد رو حتما اصلاح کنید تا سایتتون دیدنی بشه... یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر