nourooz 2 ارسال شده در مهر 90 سلام من چند تا از قالب های جوملا از جمله قالب آیکنز را نصب کردم اما منوها تو صفحه اصلی نمیان.من تازه اومدم تو جوملا لطفا بگید از کجا باید سایر منوها را فعال کنم. خیلی هم فوریه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
morteza3245 0 ارسال شده در مهر 90 سلام هر قالب دارا موقعیت هایی است، در واقع در قالب اصل مطلب موقعیت است، اگر بخواهید دقیقا همون چینش اسکرین شات رو داشته باشید باید بسته آسان نصب رو تهیه کنید در غیر اینصورت قالب رو نصب و در قسمت کاربری سایتتان در آخر آدرس tp=1? رو اضافه کنید موقعیت هارو نشون میده و شما میتونید هر چیز را در موقعیت خود قرار دهید ارادت:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nourooz 2 ارسال شده در مهر 90 با تشکر از شما دوست عزیز خب من یک منو ساختم و در قسمت مدیریت مازول ها فعالشم کردم. مثلا منوی اخرین اخبار.الان تو صفحه اصلی جاش اومده و توش خالیه.من چجوری میتونم آخرین اخبار را تو اون منو قرار بدم یا مثلا منوی برترین مطالب با تشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز به جومینا خوش اومدی خب دوست عزیز شما اگه مقاله ای نداشته باشی مطمئنا آخرین اخبار هم نداری موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام شما مطالب رو بذار تو سایتت اون ماژول ها خودشون مطالب رو براساس نوع انتخابی شما (آخرین اخبار-برترین مطلب یا پربازدیدترین ها و ...) دسته بندی می کنن پیشنهاد می کنم تو سایت جومینالرن آموزش های مربوطه رو ببینید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر