fcmatoo 40 ارسال شده در مهر 90 سلام دوستان داشتم با سایت کار می کردم که یک دفعه سایتم هنگ کرد دیگر زیر منوهای سایت باز نشد حتی در خود سایت http://www.fdmi-samacollege.ir/ هم عکس ها نمایش داده نمی شوند عکس بالا را ببینید ، به موس روی منو هم توجه کنید کمکم کنید :huh::huh::huh:دوستان حتی اخبار هم که چرخشی بود دیگر نمی چرخد فقط یک چیز دیگر از وقتی که افزونه myalbuom را ریختمی اینطوری شد این افزونه را پاک کردم ولی باز هم درست نشد ( از طریق هاست پاکش کردم) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در مهر 90 سلام اگر مشکل از هاست باشه سایت اصلا بالا نمیاد حتی صفحه سفید هم نمیاد اما اگر مشکل از جوملا باشه مربوط به افزونه هایی است که نصب کردید که باید پاکشان کنید یا از بک آپ استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مهر 90 حالا باید چه کار کنم بک آپ هم ندارم ، یعنی نگرفتم راه حلی ندارد ؟دوستان یکی به داد من برسد واقعا مشکل از کجاست التبه من این را هم بگویم من دو تا کامپوننت فرم ساز را حذف کردم ( که فکر ربطی به آن دو نداشته باشد ) ولی ... یکی کمکم کنه:idea::idea::idea::dodgy::s:@ نظر دوستان چیست من یک بار سایت را پاک کنم از ته و دوباره راه اندازی کنم ، چون به ظاهر نمی شود این مسئله را حل کرد ، نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مهر 90 ---------------------- سوال : من یک کامپوننت داخل سایت برام خیلی مهم است ، اطلاعات فرم داخل آن خیلی مهم است برای من . بیش از 2000 نفر آمدند و آن فرم را پر کردند و آن را لازم دارم ، از خود کامپوننت فایل زیپ درست کردم و آیا باید کار دیگری هم انجام بدهم ؟ کامپوننت مورد نظر من فرم ساز bezzing from است . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 سلام معمولا کامپوننت ها اطلاعات رو در دیتا بیس ذخیره میکنند شما باید از جداول دیتابیس مربوط به کامپوننت بک آپ بگیرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 شما مشکلتون به این صورت حل میشه که یکبار جوملا را روی فایل های قبلی برگردونید و پوشه Installation را پاک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در مهر 90 دوست عزيز البته ميتونيدبه ادمين سرورتون بگي بك آپ ديروز رو براتون برگردونه موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedsobhkhiz 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام من قسمت مدیریت سایتم هنگ کرده . یعنی ویقتی میخوام یک لینکی مثل مدیریت مطلب را باز کنم 1 دقیقه زمان میبره . با مرورگرهای مختلف هم تست کردم اما جواب نمیده . هیچی هم نصب نکردم . اگر میشه راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر