fcmatoo 40 ارسال شده در مهر 90 سلام دوستان شاید سر تیتر موضوع من خوب نبود ، اما منظورم این است من می خواهم یک صفحه در سایتم درست کنم به عنوان صفحه موسیقی و می خواهم موسیقی های را داخل آن بخش بندی کنم دقیقا مثل کتابخانه نمی دانم توانستم منظورم را برسانم یا نه ؟؟؟ امیدوارم متوجه منظورم شده باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 برای این کار من MyAlbum! را پیشنهاد می کنم. افزونه های دیگر هم هست: Music Manager MediaLibrary Basic نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام هم می تونید از افزونه هایی که دوستمون معرفی کردن استفاده کنید هم می تونید از افزونه های فارسی شده برای دسته بندی مطالب با کمی تغییرات استفاده کنید مثلا افزونه k2 یا adsmanager و سایر افزونه های دسته بندی البته اینا رو چون نسخه فارسی شون منتشر شده معرفی کردم وگرنه افزونه هایی که دوستمون معرفی کردن مسلما تخصصی تره ببین اگه چیزهایی خوبی هستن بگو تا فارسی سازیش رو شروع کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 این هم لینک فارسی My Album نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ten_soldier 5 ارسال شده در مهر 90 این هم لینک فارسی My Album اول تشکر و بعد اینکه قربان این افزونه با جوملا 1.7 هم سازگاره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 Music Manager برای این کار سازگار هست. بقیه 1.5 هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر