havafaza 3 ارسال شده در مهر 90 سلام دوستان کسی کامپوننت ترجمه فارسی seyret رو داره. این کامپوننت واسه اشتراک ویدیو هست و در سایت جومینا لرن ازش استفاده شده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
havafaza 3 ارسال شده در مهر 90 نمیخواد. خودم پیداش کردم. اینم لینک دانلود.:thankyou: http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13181753471.zip'>persian seyret نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیزم واسه همینه که این همه تکرار میشه که همیشه قبل از زدن تاپیک جستجو کنید به قوانین احترام بگذارید تا انجمن بهتری داشته باشیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
havafaza 3 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیزم واسه همینه که این همه تکرار میشه که همیشه قبل از زدن تاپیک جستجو کنید به قوانین احترام بگذارید تا انجمن بهتری داشته باشیم دوست گلم. من این کامپوننت رو پیدا کردم ولی نه از تو انجمن. از یه سایت دیگه پیدا کردم آوردمش اینجا آپش کردم که بقیه هم استفاده کنند.:dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر