battle69 7 ارسال شده در مهر 90 سلام دوستان. سیستم بلاگ دهی 1 که در فروشگاه جومینا قرار داره، ترجمه شده چه کامپوننتی هست؟ (یعنی نام این کامپوننت به انگلیسی چیه؟) http://joominamarket.com/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87/6/flypagetpl/shopproduct_details/25 کسی میدونه آیا سیستم بلاگ دهی 2 هم در راهه؟ چرا 1 داره؟! من به شدت به سیستم بلاگ دهی نیاز دارم. توضیحاتی که در فروشگاه برای این محصول داده شده به نظر همون که میخوام هست. (کاربران یک صفحه اختصاصی داشته باشند + آپلود فایل + پروفایل و آواتار اختصاصی + نظر دهی) ولی چون تا الان سایر سیستمهایی که توسط خود جومینا در زمینه بلاگ و صفحه شخصی منتشر شده به درد من نخورد، میخوام اول با نسخه انگلیسی این کامپوننت کار کنم و بعد اگه جواب کارم رو داد از فروشگاه بخرم. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 شما می تونید از اسکریپت ها و مجزا از جوملا سیستم بلاگ دهی درست کنید. EasyBlog و JaggyBlog افزونه های جوملایی برای این کار هستند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
battle69 7 ارسال شده در مهر 90 شما می تونید از اسکریپت ها و مجزا از جوملا سیستم بلاگ دهی درست کنید. EasyBlog و JaggyBlog افزونه های جوملایی برای این کار هستند ممنون. ولی هر دو افزونهای که معرفی کردید تجاری هستند. این افزونهای که در فروشگاه جومینا هست شما اطلاعی ندارید چه کامپوننتیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 اطلاعی ندارم تجاری هاش را از سایت های وارز بگیرید ولی برای این کار غیر تجاری هاش زیاد امکانات ندارند IDoBlog Free Smart Blog Prof3ta's Blog نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
titan 3 ارسال شده در مهر 90 ولی چون تا الان سایر سیستمهایی که توسط خود جومینا در زمینه بلاگ و صفحه شخصی منتشر شده به درد من نخورد، میخوام اول با نسخه انگلیسی این کامپوننت کار کنم و بعد اگه جواب کارم رو داد از فروشگاه بخرم. ممنون از این لینک استفاده کن توش easyblog فارسی شده قرار داره من استفاده کردم عالیه و خیلی قشنگه فکر نمی کردم یک کامپوننت انقدر می تونه خوب باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز معرفی افزونه های وارز در انجمن جومینا مجاز نیست در پست های بالا اشاره شده بود که این افزونه تجاریه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر