bosss 0 ارسال شده در مهر 90 من یک سایت با یک قالب رایگان ساخته بودم و قسمت کپی رایت رو هم از بخش index پاک کرده بودم،حالا که سایت رو از لوکال به هاست منتقل کردم،موقعی که سایت لود میشه در قسمت انتهایی سایت(خارج از کادر اصلی سایت!)،عبارت template by xxxxx ظاهر شده!!:x (39): لطفا برای حذف این عبارت راهنمایی بفرمایید:putertired: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز لطف کنید یک دموی انلاین بذارید تا دوستان راهنمایی کنند:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bosss 0 ارسال شده در مهر 90 دموی آنلاین؟!:64 (34): دموی آنلاین دیگه چیه؟!!!! دوست عزیز سوال من کاملا ساده است! دوستان هرکجا که میشه بخش footer و کپی رایت رو ویرایش کرد رو معرفی کنن،احتمالا مشکل من حل خواهد شد:64 (36): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام دموی انلاین یعنی ادرس سایت رو بدید احتمالا یه کد جاوا هست که با وصل شدن به اینترنت فعال میشه و رو لوکال نشون داده نمی شده ادرس سایت رو بدید بررسی بشه البته اگه میشه فایل ایندکس یا خود قالب رو بذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bosss 0 ارسال شده در مهر 90 آدرس سایتو بدم فایده ای نداره چون تو مدیریت سایتو گذاشتم رو عدم نمایش(در دست تغییرات) آخه راستش اصلا خوشم نمیاد سایت این جوری باز بشه. شما میشه رو همون کد جاوا توضیح بیشتری بدید؟شاید بتونم حلش کنم. راستی اتچ کردن فایل تو انجمن چه طوریه؟!ما که هر کاری کردیم نشد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niloofari 0 ارسال شده در مهر 90 آدرس سایت بزارید خوب منظورتونو بهتر متوجه شیم.:shy: ولی اگه منظورتون کپی رایت پایین صفحه ست، تو فایل index.php خط 112 و 113پاک کنید. Copyright © 2010 ---. All Rights Reserved. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samokashahi 0 ارسال شده در دی 91 فایل ایندکس من 2کیلو بایت هست و اونقدر خط نداره ..من هم مشکلم همینه ..البته فعلا سایتم رو لوکال هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام به انجمن تخصصی جوملا (جومینــــــا) خوش آمدید روی یک هاست رایگان سایتتون رو آپلود کنید و دموی آنلاین (آدرس سایت) قرار بدید یا اینکه اگر از قالبهای شرکتی استفاده میکنید و قالب نیز رایگان میباشد لینک دموی آن را قرار دهید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر