phpnet 0 ارسال شده در مهر 90 با سلام من از یک بسته نصبی خارجی جوملا استفاده کرده ام قالبشو تغییر داده ام حالا میخوام در یک قسمتی از قالبم تاریخ رو نمایش بدم" l, d F Y" نمایش داده می شود. ولی همان قالب رو برای انگلیسی درست نمایش میده و تاریخ میلادی رو به درستی نمایش میده. و این بسته نسبی مشکلی دیگه هم داره که وقتی زبان سایت رو انگلیسی انتخاب می کنم هیچ تغییری نمی کنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
phpnet 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام راه حل این مشکل: دو فایل fa-IR.date.php و fa-IR.ini را از پوشه زبان یک جوملای درست در پوشه زبان جوملای مشکل دار کپی کردم مشکل حل شد.راهنمای بیشتر در مورد این راه حل: http://docs.joomla.org/How_do_you_change_the_date_format%3F نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام جناب سرابی این کار میشه و جواب میده ولی راحترین کار برای اینکار این هست که شما کل پک فارسی جوملا رو روی سایت اکسترکت کنید با اینکار تمام قسمت های مدیریت و سایت شما فارسی میشه در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر