Ehssan_it 0 ارسال شده در مهر 90 در صفحه ی اصلی سایت نسیم جوین در اخر بعضی از اخبار یک قسمت از اخر کلمات بریده میشه http://www.nasimejovein.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز چنین مشکلی رو در سایت شما نمیبینم برای بررسی بهتر عکس همون صفحه رو قرار بدید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مهر 90 مشکل کاملا مشهود است و دوستمون دقیقا مشکل رو مطرح نکردند ! محتوا زیر بلوک چپ میره و آخر خطوط مطالب قابل مشاهده نیست ! من فکر میکنم تغییراتی رو دادید که این مشکل پیش اومده ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ehssan_it 0 ارسال شده در مهر 90 من هیچ تغییری ندادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ch110ali 31 ارسال شده در مهر 90 سلام ممکنه ماژولی که برای نمایش مطالبتون استفاده می کنید در قسمت تنظیمات تعداد کاراکتر برای نمایش... مقدار دهی کاراکتر ها طوری باشه که این اتفاق بیفته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ehssan_it 0 ارسال شده در مهر 90 از هیچ ماژول خارجی استفاده نمیکنم هر چی هست تو همون خود جوملاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مهر 90 سلام مشکلتون حل شد یا اینکه با اینتر حلش کردید؟ اگه حل شد راه حل مشکل و دلیلش رو بیان کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ehssan_it 0 ارسال شده در مهر 90 نه درهمه اخبار اینطور نیست در خبرهای چند خطی که 3 - 4 خز هستند اخر کلمات بریده میشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر