mhda74 2 ارسال شده در مهر 90 سلام به همه جومینایی های عزیز من یه مشکل پیدا کردم اونم اینه که وقتی حالت آفلاین سایت رو غیر فعال میکنم بازم سایتم آفلاین هست !!! نمیدونم مشکلش از کجاست آخه خودم هم اینجوریش نکردم یکی از دوستام رفت که صفحه آفلاین رو تغییر بده آخرش هم نتونست بعد الان که من اومدم حالت آفلاین غیر فعال کنم نمیشه ! یعنی در هر صورت سایت بسته هست! فقط یه چیز عجیب : همه صفحه ها باز میشن ولی صفحه اصلی هنوز آفلاین هست ! ! مثلا آدرس زیر باز میشه: home.html ولی آدرس اصلی سایتم آفلاین هست : http://www.harimnews.com یه مشکل دیگه هم پیدا کرده اونم اینه که کاربران نمیتونن از اون صفحه هایی که باز میشن وراد سایت بشن !! نمیدونم مشکلش از کجاست خیلی حالم گرفته شد تا حالا اینجوریش رو ندیده بودم ! کارم گیره لطفا سریع تر کمک کنین .... :s کسی اگه میتونه کمک کنه بگه . :thankyou: یه دنیا ممنون سلام به همه جومینایی های عزیز من یه مشکل پیدا کردم اونم اینه که وقتی حالت آفلاین سایت رو غیر فعال میکنم بازم سایتم آفلاین هست !!! نمیدونم مشکلش از کجاست آخه خودم هم اینجوریش نکردم یکی از دوستام رفت که صفحه آفلاین رو تغییر بده آخرش هم نتونست بعد الان که من اومدم حالت آفلاین غیر فعال کنم نمیشه ! یعنی در هر صورت سایت بسته هست! فقط یه چیز عجیب : همه صفحه ها باز میشن ولی صفحه اصلی هنوز آفلاین هست ! ! مثلا آدرس زیر باز میشه: home.html ولی آدرس اصلی سایتم آفلاین هست : صفحه اصلی یه مشکل دیگه هم پیدا کرده اونم اینه که کاربران نمیتونن از اون صفحه هایی که باز میشن وراد سایت بشن !! نمیدونم مشکلش از کجاست خیلی حالم گرفته شد تا حالا اینجوریش رو ندیده بودم ! کارم گیره لطفا سریع تر کمک کنین .... :s کسی اگه میتونه کمک کنه بگه . :thankyou: یه دنیا ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز من سایتتون رو باز کردم و بدون مشکل صفحه اصلی باز شده و اصلا پیام آفلاین رو برای من نشون نمیده کش مرورگر و جوملای خودتون رو حذف کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhda74 2 ارسال شده در مهر 90 یعنی برا شما الان این آدرس باز میشه ؟!! کلیک کنیداااااااااااااااااااااااا :idea: مشکلم حل شد از همه ممنون :thankyou::thankyou:مدیران لطفا این تاپیک رو پاک کنین. ممنون :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر